To je to što me zanima!

"Karamarko je Boži Petrovu rekao da će mu se osvetiti..."

Karamarko je Petrovu, kada je Most rekao da će podržati SDP-ov zahtjev za opozivom, rekao da će se osvetiti, rekao je Thomas Bauer direktor i suvlasnik Grizli komunikacija
Vidi originalni članak

Karamarko je Petrovu, kada je Most rekao da će podržati SDP-ov zahtjev za opozivom, rekao da će se osvetiti, rekao je u ponedjeljak za N1 televiziju  Thomas Bauer direktor i suvlasnik Grizli komunikacija. Tako je komentirao činjenicu da su u medije izašli ugovori između Grizli komunikacija i austrijske tvrtke i to na vrhuncu napetosti između HDZ-a i Mosta.

Podsjetimo dokument je ukraden iz automobila. U njemu se navodi kako će Grizli komunikacija omogućiti klijentima sastanke s ministrima iz MOST-a. 

- Prvi je spin da su svi iz kvote Mosta. Jedan od spomenutih je Tomislav Boban, predstojnik DUUDI-ja, koji je iz kvote HDZ-a. 95% političara je s nekime došlo u kontakt preko PR agencije - kaže Bauer i kaže da su kontaktirali više odvjetnika koji tvrde da je apsurdno da se u medije plasira priča koja se bazira na ugovoru koji oni nisu supotpisali. Što točno u ugovoru nude, Bauer objašnjava: 

-  Govorimo o kontaktima. Kao što PR agencija kontaktira s nekim novinarom i plasira priču, na novinaru je hoće li ju on prihvatiti, tražiti dodatne informacije... To ne znači da PR agencija postaje urednik. Isto kada i stupa u kontakt s nekim političarom. To nije lobiranje, lobiranje je nešto sasvim drugo. Mislim da je Bojan Glavašević rekao da jedino što je u tom ugovoru kriminalno je engleski kojim je pisan. Ja se s time u potpunosti slažem - rekao je Bauer. 

Idi na 24sata

Komentari 177

  • yocko 07.06.2016.

    Kada konj krepava onda se najbolje riče.

  • gender bender 07.06.2016.

    tome ce mu kucu gadzati wc papirom..

  • POTPEC 07.06.2016.

    Krelemarko će se osvetiti. Normalno već je počeo. PRVO pljačkanje PR agencija i ostalih firmi po hrvatskoj kako bi iznio na vidjelo šprke stvari MOST-ovaca. DRUGO posla je pismo naredbe o traženju krivih podataka - šprkih u tim dokumentima, a ako ih nema onda ih hitno krivotvoriti. TREČE Nova strategija iz Prnjavora i njegovih dotepenaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare