To je to što me zanima!

Karamarko je pobjednik bez obzira na Kolindine rezultate

Iako su sve glasnija šaputanja da Karamarko nije zadovoljan kako Kolinda i njen tim ulaze u zadnji krug kampanje, potencijalna predsjednica to demantira
Vidi originalni članak

Neslužbena kampanja Kolinde Grabar Kitarović, HDZ-ove kandidatkinje za predsjednicu države, sigurno ne ide onim putem kojim bi ona željela. Ipak rejting joj je dobar, a prošlog mjeseca joj, unatoč aferi sa zamrzavanjem posla u NATO-u, čak i narastao za 1,4 posto. Kaže da joj se podmeće, ali ona i ljudi u njezinu stožeru, znaju o kome je riječ. Riječ je, kaže izvor blizak Grabar Kitarović, o nekima koji čak i nisu članovi HDZ-a.

- Neka se ti dobročinitelji predstave imenom i prezimenom pa da javnost dozna tko mi to sve želi dobro - poručila je za Express Kolinda Grabar Kitarović. Istodobno u HDZ-u se ovih dana naveliko govori kako joj podmeću upravo neki iz stranke bliski vrhu te kako ne uživa potpunu podršku Tomislava Karamarka.

Njemu, objašnjava izvor iz vrha HDZ-a, ne bi bilo loše ni da bivša veleposlanica u SAD-u izgubi, ali ni da pobijedi, jer on je svakako u win-win poziciji. 

>>> Više pročitajte u Expressu 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • griskinja 12.11.2014.

    Kolinda nema pojma što govori suflira joj zmajček Karamarko,ulijevaju strah jao nam ako dođu na vlast.Kolinda je osramotila naš divni Primorski kraj.

  • sead77 11.11.2014.

    Bas mi se svidza vasa nova Stranica, strava je

  • griskinja 11.11.2014.

    Karamarko nije pobjednik ni sa KOLINDOM ni bez nje ,ma neka ode da ne straši ljude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare