To je to što me zanima!

Karamarko na tajnoj večeri s bivšim slovačkim premijerom

Bit će mu savjetnik? Šef HDZ-a Tomislav Karamarko i Mikuláš Dzurinda večerali su u tajnosti na Jadranu. Prije mjesec dana su se susreli u središnjici stranke
Vidi originalni članak

Dan prije svečanog mimohoda u Zagrebu šef HDZ-a Tomislav Karamarko našao se na tajnoj večeri s bivšim premijerom Slovačke Mikulášom Dzurindeom. Kako saznaje 24sata više od četiri sata družili su se u konobi Pece u zaseoku Vinjerac kod Posedarja daleko od očiju javnosti. 

Dzurinda je, naime, jedan od najpoznatijih reformista u Europi. Zvali su ga i najuspješnijim europskim premijerom. Taj omaleni djedica, Slovačku koja je gotovo prednjačila po siromaštvu, uspio je pretvoriti u zemlju ugodnu za život. Tijekom svog mandata proveo sveobuhvatne reforme koje su Slovačkoj omogućile znatan gospodarski rast. Iznimno kvalitetnim pristupom privukao je auto industriju koja je dovela do snažnog porasta zaposlenosti.

Karamarko i Dzurinda prije ove večere susreli su se prije točno mjesec dana u središnjici HDZ-a. Taj sastanak bio je najavljen medijima. Nakon njega dali su i izjave. Međutim, ovoga puta otišli su više od 200 kilometara izvan Zagreba u neko zabačeno selo, ne bi li sami razgovarali u miru u daleko od očiju javnosti.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • cappuccino00 07.08.2015.

    Karamarko i u sred ljeta naporno radi i time pokazuje kako mu je stalo do Hrvatske i hrvatskog naroda! Njegov susret sa bivšim slovačkim premijerom je za svaku pohvalu!

  • cappuccino00 07.08.2015.

    Jedva čekam da HDZ na čelu s Karamarkom dođe na vlast i da povedu Hrvatsku u bolje sutra!

  • Voltaire_ 06.08.2015.

    A sto reci ? UDBA -s uvjek ostaje UDBA - s :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare