To je to što me zanima!

Karamarko: Naša pobjeda Hrvatsku okreće prema spasu

Tomislav Karamarko je u ponedjeljak na stranačkom skupu u Velikoj Gorici prozvao vladajuće da su uništili Hrvatsku te da to čak smatraju i svojim uspjehom
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karmarko poručio je u ponedjeljak u Velikoj Gorici da je Domoljubna koalicija pripremila program koji će preokrenuti situaciju u Hrvatskoj, prozivajući vladajuće da su uništili Hrvatsku te da to smatraju svojim uspjehom.

- Izbori pred nama nisu izbori radi izbora, već su to izbori koji našom pobjedom okreću Hrvatsku prema spasu. To je povijesna odgovornost i težina na leđima svakoga od nas. Svi imamo tu odgovornost, jer svi isto volimo Hrvatsku, jer to je naša domovina. Svi  volimo svoje obitelji i želimo da žive u Hrvatskoj - istaknuo je Karamarko.

Za vladajuće je rekao da su uništili Hrvatsku, što čak smatraju svojim uspjehom. Nevjerojatnima smatra tvrdnje vladajućih da su povećali izvoz, ocijenivši da se podaci o rastu izvoza temelje samo na tome da se transport preko riječke luke računa kao izvoz. 

- Hrvatska je tako postala jedna od kvalitetnijih izvoznica banana - rekao je.

Vladajuće je optužio da lažu kad govore o otvaranju 500 radnih mjesta tjedno, s obzirom da HDZ raspolaže podacima da je u mjesec dana izgubljeno 13.300 radnih mjesta. Broj nezaposlenih smanjen je, uvjeren je Karamarko, po jednostavnoj formuli preseljenja nezaposlene radne snage u Njemačku, Irsku, Francusku. 

- Pa čovjek će dobiti Nobelovu nagradu za taj patent kako riješiti nezaposlenost - tako da stanovništvo potjeraš van - kazao je.

- Hrvatski čovjek mora ostati u Hrvatskoj - poručio je Karamarko  i dodao da su u Domoljubnoj koaliciji osmislili poticaje za mlade bračne parove.  Bili su, kazao je, ismijani kad su obećali tisuću eura poticaja za novorođeno dijete, "iako je to ulaganje u budućnost vlastitog naroda". 

- A tih 300 ili 400 milijuna kuna, vjerujte imamo gdje uzeti. Razne udruge, zajednice, zavodi, agencije koji ničemu ne služe. Mnogi od njih služe da sramote Hrvatsku i da rade protiv nje i njima ćemo uzeti - rekao je Karamarko. HDZ-ovcima je zahvalio što su izdržali pritisak dok Vrhovni sud nedavno nije ukinuo nepravomoćnu "famoznu i politički montiranu" presudu protiv HDZ-a. 

Nije, kaže, bilo jednostavno biti 3,5 godine na javnom prostoru, a da netko kaže "pogledaj ga, on je član HDZ-a i zločinačke organizacije". 

- Ne možemo biti zločinačka organizacija, jer ova je stranka predvođena Franjom Tuđmanom stvorila ovu državu - naglasio je predsjednik HDZ-a.

Idi na 24sata

Komentari 517

  • Drazen Sulimanec 28.10.2015.

    1991 - "200 bogatih i ostali.."a sada imamo poslijedice ondašnjeg uništavanja

  • mrljobrljo 28.10.2015.

    joj Garavi mojne samo Ti pričat o boljitku pa tvoja partija je HR i pokrala i zadužila tak da se pokrij vuhima i čkomi - uostalom imaš govornu manu pa bolje šuti jer se normalnim ljudima povraća od tvog fuflanja

  • tomicalomica 28.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare