To je to što me zanima!

Nema promjena za Karamarka: Još je šef HDZ-a, ali na 'Fejsu'

Od ostavke Tomislava Karamarka prošlo je više od dva tjedna, ali na njegovom Facebook profilu i dalje pod trenutna dužnost stoji: Predsjednik HDZ-a...
Vidi originalni članak

Tomislav Karamarko očito nije baš ažuran što se tiče mijenjanja podataka na svojem profilu na društvenim mrežama.

Doduše, ni prije nije bio baš revan u objavama statusa, posebice kada se 'zahuktala' afera 'Konzultantica' i sukob interesa nakon čega je na koncu i odstupio sa čela HDZ-a.

No, tko god danas posjeti njegov službeni Facebook profilako bi vjerovali isključivo onom što se može tamo iščitati, Karamarko je i dalje predsjednik HDZ-a. Podsjetimo, od njegove ostavke prošlo je više od dva tjedna.  

Zadnju objavu Karamarko je imao 25. lipnja kada je građanima čestitao Dan državnosti.

HDZ u zagradi napisao: Podnio je ostavku 

Na internet stranicama HDZ-a, pak, također stoji da je Karamarko predsjednik stranke, ali ipak u zagradi navode da je podnio ostavku 21.lipnja. Za očekivati je da će HDZ svoju stranicu i taj podatak ipak ažurirati nakon 17. srpnja, odnosno kada prođu unutarstranački izbori u stranci.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Lun@ 777 06.07.2016.

    Ma važno je predsjednikom se zvati, pa makar i kućnog savjeta. Očito mu drugo nije ni preostalo. Da li je netko vidio Karamarka? Kao da je propao u mišju rupu. Ili možda još skuplja 76 glasova za preslagivanje.

  • fredaster 06.07.2016.

    negativac, karadzordze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • PATRICIA 06.07.2016.

    Nema veze sto je dao ostavku.Promijenice onog trena kad izaberu novog sefa.Mozda se jos nada...u nadi je spas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare