To je to što me zanima!

Karamarko o ekonomiji pričao dvije, a o 'crvenima' 19 minuta

U novom broju tjednika Express donosimo pozadinu Karamarkovog govora pred Hrvatima u Kanadi, što je rekao o HDZ-u, koga je hvalio, a koga kritizirao
Vidi originalni članak

Francuski pisac Gustave Flaubert imao je ambiciju napisati “roman ni o čemu”. To mu nije pošlo za rukom, no šefu HDZ-a Tomislavu Karamarku jest. 

On je u kanadskom Norvalu održao govor ni o čemu. Ljevičari u Hrvatskoj zabrinuli su se pozivom kanadskim Hrvatima da se naoružaju domoljubljem, a pomalo i najavom vješanja zastava nakon parlamentarnog trijumfa.

U tome što čovjek ne namjerava postati klasik francuske književnosti, nego hrvatski premijer.

Od 19 minuta govora, samo dvije je posvetio gospodarstvu. Rekao je da je ekonomska situacija u Hrvatskoj katastrofalna, da će je HDZ popraviti te je pozvao Hrvate iz Kanade na povratak i investiranje u domovini kad HDZ dođe na vlast.

Ulaznica za njegovo predavanje, kako je objavio portal CroExpress, stajala je 100 kanadskih dolara. I to je bio najbliži dodir Tomislava Karamarka i tržišnoga gospodarstva.

U novom broju najčitanijeg hrvatskog tjednika Express donosimo pozadinu Karamarkovog govora pred Hrvatima u Kanadi, što je rekao o HDZ-u, koga je pohvalio, a koga kritizirao, te koja je bila njegova glavna poruka.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • xxx008 21.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Coolinda 21.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • slalugari 21.06.2015.

    idi si ti iskopaj vrecu punu love sto si zakopala u dvoru dok si bila u kra de zeju

Komentiraj...
Vidi sve komentare