To je to što me zanima!

Karamarko o izboru novog šefa SOA-e: 'Imam dva kandidata'

- Ne znam ništa o tome da je premijer supotpisao ili da je nešto službeno predložio. Nadam se da su to spinovi, kazao je Karamarko komentirajući izbor novog ravnatelja
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a i potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko u Obrovcu je izjavio kako se ne misli dopisivati s nijednim ministrom, pa tako ni s ministrom unutarnjih poslova Vlahom Orepićem. Bio je to njegov odgovor na javni poziv ministra da se Savjet kojemu je Karamarko na čelu očituje odakle cure dokumenti poput onih o „topničkim dnevnicima“.

– Orepić je tu da rješava nagomilane probleme u MUP-u, a ne da i sam postane problem - poručio je Karamarko. Dodao je kako se ne udubljuje u Orepićeve riječi i misli te istaknuo da su njih dvojica završili svoju priču.

– On je ministar, a ja potpredsjednik Vlade. Očekujem da ono što sam mu sugerirao prije mjesec dana, a tiče se nekih ljudi koji su radili nezakonite radnje u interesu SDP-a, budu odstranjeni iz službe. Očekujem da nas iz vrha Vlade izvijesti o tome - rekao je prvi potpredsjednik Vlade.

Komentirao je i medijska nagađanja da je prijedlog premijera Oreškovića za novoga ravnatelja SOA-e Daniel Markić.

– Ne znam ništa o tome da je premijer supotpisao ili da je nekoga službeno predložio. Nadam se da su to spinovi -rekao je Karamarko. Dodao je kako on ima dva kandidata, čija imena nije htio otkriti.

Idi na 24sata

Komentari 283

  • 20.03.2016.

    Karamarko je uvijek imao sve adute u rukavu - pitanje je kad će izvaliti!

  • poučak 20.03.2016.

    Poznato je kako su do sada Kramarkovi kandidati prolazili, primjer Crnoja i Brkić.

  • efteling 20.03.2016.

    Karamarko,prestani lagati svoj folk!.Kancelarija Ante Pavelica koju si sa ponosom preuzeo i kancelarija Oreskovica su samo metrima udaljene.Prvo kazes da svakodnevno uzivo komunicirate pa o cemu?O sportu,sexu...?I nis ne znas sto Oreskovic radi?Pa kakva ste vi to vlada?

Komentiraj...
Vidi sve komentare