To je to što me zanima!

Karamarko: Od njegovog 'mi ili oni' građani neće živjeti bolje

U zadnje tri godine gospodarstvo se toliko urušilo i svatko odgovoran svjestan je da jedina poruka za spas može biti 'i MI i ONI, a ne 'ili MI ili ONI', poručio je
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na službenom je Facebooku komentirao posljednje kritike od strane premijera Zorana Milanovića te najavio predstavljanje HDZ-ovog dugoočekivanog gospodarskog programa. 

- Milanović nastavlja raditi na podjelama! Od njegovog „mi ili oni“ građani neće živjeti bolje. U zadnje tri godine gospodarstvo se toliko urušilo i svatko odgovoran svjestan je da jedina poruka za spas može biti 'i MI i ONI, a ne 'ili MI ili ONI'. Hrvatska zaslužuje otvaranje novih radnih mjesta i kvalitetne investicijske projekte.

Zato idući tjedan, zajedno sa stručnjacima jednog od najuglednijih svjetskih ekonomskih instituta - bavarskog IFO instituta, pred Predsjedništvom HDZ-a prezentiramo naš gospodarski program za spas Hrvatske - napisao je Karamarko. 

Idi na 24sata

Komentari 513

  • _Slavonac_ 22.06.2015.

    Milanovic stalno radi podjele

  • liliana 22.06.2015.

    Karamarko,ne spominješ reviziju pretvorbe i ovršni zakon,to mi fali kod tebe.Priče o Milanoviću me više ne zanimaju.

  • bajica1009 22.06.2015.

    Evo njega opet o nekoj boljoj sutrašnjici ali po njegovom diktatu taj zna kako doći do posla pa učio je od najboljih Perkovi. Manolić, Mesić Sanader, Kosorka. Vaso. Čuljak. čak i merđan pade sa neba ali njegovo nije ništa prava osoba na pravom mjestu. Čovjek je našao rješenje kako napuniti stranačku blagajnu Kolinda će malo dati a kad dođemo na vlast ima tu još novca i mogučnosti u tim državnim poduzečima i eu projektima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare