To je to što me zanima!

Karamarko oštro: Dok sam ja radio, Čačić je bio u mišjoj rupi

Čačiću preporučujem malo više skromnosti i malo manje prepotencije. Što su oni ponudili narodu u posljednjih osam mjeseci? Samo depresiju, kaže čelnik HDZ-a
Vidi originalni članak

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, ovih dana boravi u Solinu gdje se održava Predsjedništvo stranke. Prije samog skupa obratio se novinarima reagiravši na izjave Radimir Čačića, prvog potpredsjednika Vlade, kojima je HDZ nazvao lopovskom strankom. 

- Nevjerojatno mi je da Čačić ne posustaje u tom tonu bahatosti i prepotencije. Ja sam u dva navrata počeo borbu protiv kriminala i korupcije. Gdje su oni bili 2008. godine? Kad sam ja radio u svom kabinetu, on je bio u mišjoj rupi. Preporučujem Čačiću malo više skromnosti i malo manje prepotencije. Što su oni ponudili narodu u posljednjih osam mjeseci? Samo depresiju - rekao je Karamarko osvrnuvši se i na eventualno davanje autocesta u koncesiju.

'Zašto u koncesiju dajemo autoceste, a ne Pelješki most'

- HAC je spreman za rekonstrukciju, ali neke studije govore da su koncesije skuplje, te da se ceste lošije održavaju. Zašto u koncesiju dajemo gotov projekt, a ne primjerice Pelješki most koji tek treba izgraditi? Mislim da je to rasipanje obiteljskog blaga - zaključio je Karamarko.

Idi na 24sata

Komentari 218

  • ludom 12.09.2012.

    Zar ste vas dvojca retardusi? Dok se vi svađate kao dvije seljačine Hrvatska tone.

  • polo60 10.09.2012.

    Hrvatskoj bih se trebao dogoditi još jedan veliki i jedinstveni FRANJO TUĐMAN ,koji je bez obzira na sve uspio ujediniti hrvate i rezultat je tu ,imamo svoju državu s kojom pojedinci izvode cirkus,i ispunjavaju svoje bolesne ideje koje če nas upropastiti.

  • polo60 10.09.2012.

    Ovaj Čačič je potpuno poludio,pa on vrijeđa i žive i mrtve ,bolje neka se pobrine za svoju gladnu djecu a ovaj napačeni hrvatski narod ostavi na miru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare