To je to što me zanima!

Karamarko: Proširenje istrage protiv Kalmete je dio kampanje

Mogu reći da su to sve stare i poznate stvari. Tijekom istrage dokazat ću svoju nevinost, kazao je nakon proširenja istrage na njega u aferi Remorker Kalmeta
Vidi originalni članak

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, u ponedjeljak je došao u Zadar proslaviti Dan grada i blagdan Svetog Krševana. No, nije mogao zaobići pitanje proširenja istrage na zadarskoga gradonačelnika Božidara Kalmetu u aferi Remorker. Novinari su ga pitali, je li došao dati potporu Kalmeti. 

- Ja sam Zadranin, to je moj grad i Dan grada Zadra slavim kao i vi - rekao je Karamarko. Kazao je kako nije oportuno komentirati istrage, te dodao da je istraga u funkciji kampanje jer aktualna Vlada nema što drugo ponuditi. Karamarko ističe kako vladajući ne znaju na koji bi način izvukli zemlju iz duboke krize, ali vjeruje njihovom obećanju da će diskreditirati HDZ. 

- Ali, ono što su obećali i ja im  vjerujem, nećemo se baviti ničim, ali ćemo zato probati diskreditirati Hrvatsku demokratsku zajednicu kroz njezine viđenije pojedince - rekao je Karamarko. Dodao je da njegov dolazak u Zadar znači podršku njegovu rodnom gradu i uspješnom HDZ-u u Zadru. 

'Pokušava se stvoriti animozitet sjevera i juga'

Karamarko je komentirao i kritiku splitskoga HDZ-a na račun Hrvatskoga nogometnog saveza. 

– Splitski HDZ je senzibiliziran za događanja u Splitu i u tom dijelu ih razumijem. No pozivam vodstvo HNS-a, Hajduka i Dinama da nađu rješenje za izlazak iz problema. Ne bih volio da se razvijaju ove podjele na sjever i jug, jer nam je sada prijeko potrebno jedinstvo za izlazak iz krize, ne samo gospodarske, nego i moralne - rekao je Karamarko. 

Upitan za komentar da u Izvršnom odboru HNS-a od 17 članova čak 11 dolazi iz HDZ-a, Karamarko je odgovorio kako će s njima razgovarati. 

– Ako je uistinu toliko članova, sigurno da ćemo s njima razgovarati i tražiti izvješće i njihove ocjene stanja u nogometnom savezu. Sigurno će dobiti nalog da učine sve da se ti problemi saniraju. Ono što me najviše boli je pokušaj stvaranja animoziteta između hrvatskoga sjevera i juga, ali to neće uspjeti - zaključio je predsjednik HDZ-a.

Idi na 24sata

Komentari 182

  • ivica969 25.11.2014.

    mora mu dat potporu kad su u toj stranci svi do jednog lopovi.od prvog titovog generala nadalje

  • zlatarx 25.11.2014.

    Tomica u biti želi reći da je ovo osveta za Sabu i Merzelicu,samo dok su "oni" u pitanju tajming nije sporan,a sada kada smo "mi" u pitanju,ispituje se i tajming i motivi. Naravno ,ono sa Sabom i Merzelicom ,obračun je sa korupcijom i organiziranim kriminalom,a HDZ je nagrađen gradonačelničkim mjestom u Vukovaru i mjestom župana u S.M. županiji,jer glavni akteri prokazivanja su bili upravo HDZ-ovci. Nejasno je tko je prokazao Kalmetu i tko će biti nagrađen mjestom gradonačelnika. Sapunica se nastavlja....

  • SavetaPaškov 25.11.2014.

    Ajmo svi na izbore i dajmo svoj glas Marku i Kolindi pa vidite kako oni imaju dobar program udbasi krivi ,crveni pa jugonostalgicari zar vam nije jasno da jedino oni i njihova kriminalna organizacija vole ovu drzavu i od silne ljubavi su sve pokrali i unistili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare