To je to što me zanima!

Karamarko: Samo HDZ može voditi ovu ugroženu Hrvatsku

Dovoljno je pogledati kako se kopa po smeću, vrijeđaju naši osjećaji, guraju neke nove vrijednosti što su ih skupljali 45 godina predvođeni Titom, rekao je šef HDZ-a
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je da je danas Hrvatska ugrožena te da će ako HDZ ne dođe na vlast Hrvatska biti svakojaka, samo ne onakva za kakvu su se branitelji borili 90-ih godina. 

Karamarko je na stranačkom skupu u Makarskoj u povodu 23. obljetnice stranke ocijenio da u Hrvatskoj nije samo kreditni rejting smeće nago je tome slična i politika koju provodi aktualna vlast koja je dva puta pobjeđivala na izborima i želi sve relativizirati. 

- Dovoljno je pogledati kako se kopa po kantama za smeće, vrijeđaju naši osjećaji, guraju neke nove vrijednosti što su ih skupljali 45 godina predvođeni Titom, kako bi se utvrdilo kuda ide Hrvatska i u koje vrijeme smo se vratili - rekao je Karamarko

Idi na 24sata

Komentari 107

  • ljdolenc 08.10.2013.

    Draga pameti gdje si pobjegla od ovih luđaka iz HDZekana a i SDPišonja. No niti ovaj narod koji ih 23 godine bira nije pri zdravoj pameti. Majko moja osiječam se haj mozak mi je baj baj.

  • dvojno 25.02.2013.

    ipak jednom žbir zauvjek žbir (udbaš)

  • slr 21.02.2013.

    HDZ-u je pametnije da se prekvalificira u prjevoznicku firmu i sa sluzbenim vozilima besplatno prevoze građane zagreba kao sto voze i Šeksa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare