To je to što me zanima!

Karamarko: SDP je stranka u raspadu, a Vlada ni ne postoji

Mislim da bi bilo dobro da daju ostavku, da dođe gore nekakav ZET-ov autobus pred Banske dvore da ih sve skupa odveze, poručio je u srijedu iz Novalje čelnik HDZ-a
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u Novalji je, komentirajući stanje u SDP-u nakon smjene Slavka Linića rekao kako ga više zabrinjava njihova neozbiljnost dok je država u teškoj gospodarskoj situaciji. 

- Sada je potrebna homogena, složna i sposobna ekipa, a oni niti su složni ni sposobni. Zbog toga pate i građani i država jer oni svoje razne interese i sukobe raznih grupacija rješavaju preko leđa građana. Mislim da bi bilo dobro da daju ostavku, da dođe gore nekakav ZET-ov autobus pred Banske dvore da ih sve skupa odveze - rekao je Karamarko. 

'Ovo je Vlada raskola i afera'

Dodao je kako ionako već postoji raskol u Vladi, ali i unutar svake stranke pojedinačno. 

- Ovo je dakle Vlada raskola i afera - istaknuo je predsjednik HDZ-a. 

Komentirao je i višesatni sastanak Predsjedništva SDP-a. 

'Zazivamo izbore, iza sebe će ostaviti spaljenu zemlju'

- Očito se jako vole pa se brzo dogovore. Ja se nadam da će to dobro završiti po njih, da neće biti nekih lomova namještaja i sličnih stvari. Ali, kažem, to je stranka u raspadu. Pa ja već nekoliko mjeseci govorim da Vlada ne postoji i da to još uvijek nisu shvatili. Dakle, prizivamo, zazivamo prijevremene izbore. Bojim se one teorije da će iza sebe ostaviti spaljenu zemlju - rekao je Karamarko. 

Idi na 24sata

Komentari 300

  • jelica bara 09.05.2014.

    ovoga je već previše , kara-marko , kao da se pretplatio na sve novine , lopov i lopovska stranka , pamet mu je prekratka da se sjeti tko nas pokrao , a sad laje , fuj , kako ga nije sram , naučio tih par riječi i ko papiga ponavlja , učuti već jednom , . Vidi si da si hdz , kakiš bez srama pred ovim ispaćenim i izigranim narodom , pretežno od tvoje stranke , fuj

  • urssus 09.05.2014.

    Kada ti to rečeš onda je to tako i nikakvo drugovačije!

  • AnaCarlin 09.05.2014.

    Ti si jedna obična muzdrupina i povraća mi se kad vidim to tvoje 'poštenjačko' lice i kada pročitam te tvoje priglupe izjave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare