To je to što me zanima!

Karamarko se srami živice u kvartu? Šef HDZ-a gleda 'Tita'

Zaputi li se šef HDZ-a do trgovine ili pješice krene prema središnjici stranke, mora proći pokraj nekoliko metara velikog natpisa “Tito”, a vidi se i iz njegovog stana
Vidi originalni članak

Sramota je da Titovo ime još nose važni trgovi i ulice diljem Hrvatske, samo je jedna od izjava predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka u kojima o Titu govori kao o nedvojbenom zločincu i diktatoru. Ipak, čini se da Karamarko nije ni primijetio koliko mu je pokojni jugoslavenski državnik blizu. Praktički, susjed.

Jer živica samo nekoliko desetaka metara udaljena od Karamarkova stana u zagrebačkoj Domagojevoj ulici upravo je u obliku Titova imena. Zaputi li se šef HDZ-a do obližnje trgovine ili pješice krene prema središnjici stranke, mora proći pokraj nekoliko metara velikog natpisa “Tito”. 

I s prozora njegova stana od 105 kvadrata, kako doznajemo, puca pogled na park u kojem je živica. No na Karamarkovu sreću, sporna slova pritom se skrivaju iza stabala.

Možda se tek u proljeće malo bolje naziru jer tad, govore nam susjedi, na živici procvjetaju prekrasni žuti cvjetići, pa crveni vojskovođa naglo požuti.

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju 24sata u četvrtak

Idi na 24sata

Komentari 474

  • archangel_1 19.09.2013.

    Ukoliko netko poznaje lice pod pseudonimom Guliwer molim da mi dostavi njegovu kucnu adresu.Radi se o mome prijatelju iz djetinstva kojeg bih zelio da posjetim na njegovu kucnu adresu.Nudim nagradu od 1000evra za licne podatke lica koje se ovde pojavljuje pod nazivom Guliwer..moj telefon je 062 838 828 BiH

  • ursuss 14.09.2013.

    Izgleda da nam nešto u obrazovanju ne štima, svi mlađi imaju totalno negativan stav prema antifašističkoj borbi i partizanima (pustimo sada Tita i ono što je napravio nakon rata) ili ovakav "nauk" dolazi iz crkvenih redova kao osveta što ih je socijalizam zaključao u crkve-bez političkog djelovanja i oduzeo imovinu.Sad još samo treba učiti kako je Hitler bio dobrotvor....a saveznička vojska okupatori.

  • tulemule 13.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare