To je to što me zanima!

Karamarko: Trgovina foteljama i ultimatumi ne dolaze u obzir!

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko danas je potvrdio ono što je jučer rekao. A to je da će sve napraviti da građani bolje žive, ali da neće sudjelovati u raspodjeli fotelja...
Vidi originalni članak

Mi smo ozbiljna i uređena stranka i na impuls i poziv MOST-a moramo odgovoriti i to ćemo napraviti - kazao je danas Karamarko novinarima prije ulaska u prostorije HDZ-a na Trgu žrtava fašizma.

- Pustit ću da Predsjedništvo odluči. No, trgovina foteljama ne dolazi u obzir, a ni ultimatumi. Ako postoji nešto što možemo učiniti da naši građani počnu bolje živjeti, mi ćemo to napraviti, ali to nije raspodjela fotelja  - istaknuo je predsjednik HDZ-a.

Također naglasio je kako se trebaju što prije naći rješenja za cijelu situaciju.

- Ovo je presedan, ne znam kad se nešto ovakvo događalo u hrvatskom političkom životu. Okvir koji mi imamo i koji ja osobno imam mora biti sačuvan, puno sam rekao u ova dva dana, mislim da ne trebam to dodatno pojašnjavati - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 279

  • antonio rogovic 22.12.2015.

    dosadni ste vise sa svima njima

  • bajica1009 21.12.2015.

    Šta će jadan kako ovi pristaše lupaju pluseve i vjeruju ovom kada kaže dobio sam 2/3 glasova a osvojio isti broj fotelja baš zna čovjek pa kada ovako priča ostaje samo da se čovjek pita jesu li njemu sve koze na broju.

  • Sandokan Janosik 21.12.2015.

    Ja neznam šta sada ovi ljevičari ne otvaraju šampanjac ili čekaju da se Milanović još jednom predomisli i da sad on hoće biti novi mandatar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare