To je to što me zanima!

Karamarko u panici, Maras mu je rekao da radi više od njega

Dvije godine ga nisam vidio u parlamentu. Iako radim u Vladi i nisam zastupnik, deset puta više sam u Saboru nego Karamarko, rekao je Gordan Maras
Vidi originalni članak

Prijedlog Tomislava Karamarka o raspisivanju prijevremenih izbora naljutio je Gordana Marasa. “Taj gospodin je neozbiljan. On vrlo dobro zna gdje se prijevremeni izbori trebaju tražiti, ali ga tamo nema. Dvije godine ga nisam vidio u parlamentu. Iako radim u Vladi i nisam zastupnik, deset puta više sam u Saboru nego Karamarko”, rekao je Maras i dodao da alternative Milanovićevoj Vladi nema. 


Idi na 24sata

Komentari 198

  • MislavBaric 12.05.2014.

    Marasa netko da se boji, tko jos Marasa postuje...kada cemo vidjeti plodove rada moj Maras. Nije cilj pojaviti se vec nesto i uraditi! A ti nista ne radis!

  • JuricaSokolović 12.05.2014.

    Karamarko koji je prosao rat da se plasi ovakvih mlakonja poput marasa, pa svi smo mi svjesni rezultata Marasovog rada. Poduzetnistvo nam cvjeta, investicija nikad vise a i nezaposlenih gotovo da i nema. Hvala ti Maras na tvom angazmanu ali nemoj vise!

  • StjepkoDgo 12.05.2014.

    Karamarko je u oporbi, priprema se za preuzimanje vlasti...samo pojavljivanje nema smisla ako se nista suvislo nece reci. Ali vodi stranku koja je do sada predlozila vise stvari nego cijela vlada zajedno. Maras, ti si ocito tijelom na svom radnom mjestu a duhom tko zna gdje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare