To je to što me zanima!

Karamarko: Vlada bi izborima skratila muku ovom narodu

Karamarko je zaključio kako vladajući ne žele slušati opoziciju te ne žele raspisati prijevremene izbore. Skratili bi muku ovom narodu i gospodarstvu, kazao je
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko je u emisiji Javna stvar rekao kako je žrtvovao dio aktivnosti u Saboru kako bi "ponovno osovio stranku na noge".

Osvrnuo se i na situaciju oko referenduma o dvojezičnosti u Vukovaru te je kazao da do toga nije trebalo ni doći. Nije htio izravno odgovoriti je li HDZ za ili protiv referenduma.

- Velike državne investicije nisu moguće u ovom trenutku. Vlada je u bezizlaznoj situaciji gdje rezati. Trebaju nove mjere koje će potaknuti rast - smatra Karamarko. Ponovno je prozvao i Vladu da raspiše izbore.

Karamarko je zaključio kako vladajući ne žele slušati opoziciju te ne žele raspisati prijevremene izbore. 

- Onda neka raspišu parlamentarne izbore zajedno s predsjedničkim izborima početkom iduće godine. Skratili bi muku ovom narodu i gospodarstvu - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 166

  • Nina_8 16.04.2014.

    Naravno da bi nam skratili muku kada bi otišli, ali nemaju oni časti za takav odlazak.

  • superman21 15.04.2014.

    tako je karamarko! dole vlada

  • ivanvinkovci 14.04.2014.

    boje se boje... i nek se boje imaju razloga bojat se... treba ih pomest sad jer su pokazali da su nesposobni... ne dogodilo se više valjda cemo naucit na greškama..

Komentiraj...
Vidi sve komentare