To je to što me zanima!

Karamarko Vladi dao jedinicu: Realizirano je rezanje kadrova

Plan 21 se pokazao kao izborna prijevara. Jedina točka koju su realizirali je točka 22, a to je čistka kadrova, rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko
Vidi originalni članak

Šef HDZ-a rekao je u kako Vladi za prvih godinu dana vladavine ne može dati prolaznu ocjenu. Dodao je kako je Plan 21 ispao prevara i obmana te da su vladajući nastupili "u maniri pobjednika koji dijeli plijen", prenosi Dnevnik.hr.

- To je bilo osnovno, tko će dobiti koje ministarstvo, a tko će dobiti kojeg državnog tajnika. Nakon toga se očekivao 'Plan 21' koji se pokazao kao izborna prijevara. Jedina točka koju su realizirali je točka 22, a to je čistka kadrova - rekao je Karamarko. Zaključio je da je Vlada neuspješna, loša i da nije učinila ništa korisno te da svoju nesposobnost kompenzira bahatošću.

- Očekivali smo pozitivne stvari u gospodarstvu, ali ni to se nije dogodilo. Ne postoji plan koji bi išao cilju zaustavljanja negativnih trendova. Pokušavali su i pokušavaju proračunske rupe puniti pogrešnom poreznom politikom. Smanjuju poreze na dijamante, bunde i luksuz, a kome to ide u korist? Onima koji se skijaju na luksuznim skijalištima, prosječnoj obitelji ne - smatra Karamarko.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • vekavac 04.12.2012.

    Ide nabolje sad ste ti i zoki neriješeno.HDZ-SDP=ništa

  • Fanaticos_2 04.12.2012.

    Đole daj se organizrajte pa vratite nam NAŠU lovu što ste otuđmanili proteklih 20 godina!!!

  • Šarlota 04.12.2012.

    Karamarku bi trebalo zabraniti javno djelovanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare