To je to što me zanima!

Karamarko: Želim im da dugo budu konstruktivna oporba

Možemo biti politički protivnici, različito misliti o brojnim pitanjima, ali konačan cilj nam je svima isti - bolji i kvalitetniji život svih naših građana, poručio je šef HDZ-a
Vidi originalni članak

Putem Facebooka čestitku SDP-u na izboru predsjednika uputio je šed HDZ-a Tomislav Karamarko

- [ČESTITAM SDP-u NA IZBORU PREDSJEDNIKA!] Želim vjerovati da će SDP Hrvatske i Zoran Milanović u svojem sljedećem mandatu uložiti znatno više energije u stabilizaciju društvenih prilika i da ćemo se korektno i pristojno boriti za političku naklonost i povjerenje naših građana.

Možemo biti politički protivnici, različito misliti o brojnim pitanjima, ali konačan cilj nam je svima isti - bolji i kvalitetniji život svih naših građana.

Predsjedniku SDP-a i njegovoj stranci iskreno želim da dugo i kvalitetno obnašaju svoju ulogu konstruktivne oporbe - napisao je Karamarko. 

 
Idi na 24sata

Komentari 273

  • Prva Proleterska 04.04.2016.

    Ovaj nije svjesan izbornih rezultata , gdje je KDZ uvatio 25.000 glasova manje nego SDP ! Kkao god okrenuo SDP je najveća stranka u Hrvata ,a u samoj RH nenadmašljiva . Da nije tako , ne bi ovaj UZKOOKI morao slušati MOST ! Na slijedećim izborima , budu li htjeti ostati na vlasti , moraće slušati neki VIADUKT , PODVOŽNJAK , TUNEL isl.

  • Nevio RI 04.04.2016.

    Bravo Karamarko! Neka samo budu oporba jer ovaj Milanović je totalni luzer! HDZ-ovi ministri, za razliku od SDP-ovih, posjećuju Vukovar i rade na njegovu razvoju i rastu grada! Uostalom, kao i cijele nam države! Vlada Zorana Milanovića je bila tamo samo za izbore i obljetnice stradanja i na to im se nije išlo! A ovi ljevičarski napadi dokaz su da nam treba lustracija, jer ima mnogih koji ne žele dobro Hrvatskoj ni Vukovaru! Pozdrav iz Rijeke!

  • marijaterezija2 04.04.2016.

    Dobro sročena čestitka, ali da se to ostvari potrbno je mnogo više od današnjeg rada vlade

Komentiraj...
Vidi sve komentare