To je to što me zanima!

Karamarkove ljute muke s Kolindom i Milijanom Brkićem

Kolindin rejting raste velikom brzinom, ali popularna političarka nećka se zbog predsjedničke kandidature. Suradnici nagovaraju Karamarka da makne Brkića
Vidi originalni članak

U vrijeme kad hrvatska politička scena, prvi put u posljednjih četvrt stoljeća, poduzima grčevit napor da delegitimira sve političare s mrljom na savjesti - uhvaćene u mitu, korupciji, krađi, plagijatu, namještanju natječaja, laganju, krivotvorenju i sličnim prijestupima - Tomislav Karamarko grčevito brani Milijana Brkića, dok mu se na grupnim portretima iza glave često nađe lice Božidara Kalmete zvanog Dario, čovjeka koji je bio suvereni gospodar hrvatskih prometnica u vrijeme kada su tuneli bojeni dvaput, a odmorišta građena u srcu stjenovitih usjeka, umjesto na ravnim ledinama...

- HDZ je iz članstva izbacio Jadranku Kosor iako nije učinila ništa, a ostavila je u stranci Petra Čobankovića, koji se nagodio s Uskokom, priznavši time koruptivno kazneno djelo, što je posve neshvatljivo - rekao je u emisiji “Fokus” dr. Žarko Puhovski, koji smatra da su vodeće hrvatske stranke - SDP i HDZ - prožete “moralnim idiotizmom”: Sebe su proglasile nesposobnima za moralnu prosudbu, pa su kao instancu odlučivanja odabrale sud, Uskok ili DORH, što je manipulacija biračima. Stranke, naime, moraju imati moralni kriterij i biračima moraju nuditi čiste ljude, jer - u poziciji moći, odlučivanja i raspolaganja novcem - samo oni bez mrlje na savjesti mogu odoljeti. Pa i oni ne uvijek. Koliko je Hrvatsku stajalo muljanje i “snalaženje”?

>>> Više pročitajte u Expressu

Idi na 24sata

Komentari 210

  • Rigamise_1 13.04.2014.

    kolinda neće imati veze sa Šjorom Ništa,jer unaprijed gubi izbore,samostalno možda i ima izgleda,mada mislim da je više lijepa žena,senzualna nego toliko dobra političarka.baš bi mogla biti predsjednica RH pa da probamo sa ženom predsjednicom.

  • skypilot 13.04.2014.

    Nisam neki karamarkovac ali brate,pretjeraste sa ovim komunjarsko.udbaškim komentarima, simetrično raspoređenih u prvih milijun povlaštenih mjesta.

  • Car Mrgud Vazdacenzurirani 13.04.2014.

    Već sam mislio da mi je nestao komentar, kad ono jest...nema ga. Preduskršnje čudo, bit će...

Komentiraj...
Vidi sve komentare