To je to što me zanima!

Karamarkove tajne: Dosje X o šefu HDZ-a i njegovu životu...

Raskrinkan do kraja: Novi broj tjednika Expressa donosi nepoznate detalje iz života i političke karijere Tomislava Karamarka: Tko ga je sve štitio, tko ga je stvorio...
Vidi originalni članak

Kako je Karamarko riješio probleme sa školovanjem? Kakve je nadimke nosio? Tko mu je osigurao posao u arhivu? Kakve je veze s njegovim zaposlenjem imalo ministarstvo Stipe Šuvara, a kakve biskup Kokša? 

Novinari Expressa razgrnuli su maglu s ranih dana Tomislava Karamarka, prateći i njegov neobjašnjivi uspon pod budnim okom mentora - Mesića, Manolića i Gregurića. Otkrivamo i njegove sklonosti astrologiji, misticizmu i paranormalnom. I Kaptol mu je poručio: Odlazi, Tomo! 

Ivan Pandžić izradio je analizu o tome što nas čeka kad iduće godine dođe na naplatu strani dug u iznosu od 2,7 milijardi eura. Pakao!

Otkrivamo i razloge začuđujućeg suglasja Slavena Letice, Borisa Lalovca, Andra Vlahušića i Ivića Pašalića o potrebi za vladom nacionalnog jedinstva. Kolike su šanse da na Markov trg zasjedne i taj čudnovati kljunaš? 

U Expressu je i intervju s Ayaan Hirsi o islamskom ekstremizmu.

Svjetska ikona ateizma govori samo za nas. Miroslav Lilić, doajen TV novinarstva u Hrvata, objašnjava zašto je N1 televizija bolja, brža i atraktivnija od HRT 4, koja ima više ljudi i neusporedivo jače resurse.

Donosimo i veliko istraživanje o tome zašto su cajke opsjele mladež HDZ-a, kao i postoji li egzorcist koji bi istjerao tog vraga. U Expressu pišu Klauški, Mlakić, Imamović, Tomić...

Idi na 24sata

Komentari 52

  • mlađahni Ratko 17.06.2016.

    J... ga Malnar

  • 17.06.2016.

    dok god ovi profitera iz 90-tih ima u saboru i vladi i upravljaju drzavom mi samo mozemo korak naprid 5 nazad ic.imam 28 godina i svaki jebeni dan vec 15 godina nazalost al tako je svaki dan prva vijest na vijestima dnevniku su usrani političari i vlada.pa picka vam materina raditr svoj posa jer ste izabrani za to a ne po tv i novinama svaki dan da citam o vama i vasim sranjima.oce li ijedan vise napravit ista korisno za ovu drzavu i narod njen

  • Lun@ 777 17.06.2016.

    Nikada više da nam se desi neki slučajni Karamarko. I HDZ je mnogo izgubio na vjerodostojnosti takvim predsjednikom. A o ovoj Vladi da uopće ne govorim. Nisu nam trebali neprijatelji kad imamo ovakve "prijatelje". Nadam se da Karamarku možemo reći zbogom za svagda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare