To je to što me zanima!

Karlovac: Bivši članovi HDZ-a dobili su mjesec dana pritvora

Pritvorili su bivše članove Mladeži Željka Goršića, Vladimira Vogrinca i Danijela Trupkovića da ne bi utjecali na svjedoke, a Vogrinca i da ne bi ponovio nedjelo
Vidi originalni članak

Karlovački istražni sudac odredio je istragu te pritvorio bivše članove Mladeži HDZ-a, Željka Goršića, Vladimira Vogrinca i Danijela Trupkovića na 30 dana kako ne bi utjecali na svjedoke, a Vogrinca i da ne bi ponovio nedjelo. Trio je u noći na nedjelju pretukao Marka Jovkovića (18) u noćnom klubu Astralis u Karlovcu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • fijuman 17.12.2010.

    samo težak prisilan rad na minimalno5-10 godina i više mu neće pasti napamet gluposti, jer u nekim "demokratskim" zemljama mora zaraditi svoja 3 obroka a ne kod nas neka leži, mirno spava i odmara dok mi napaćena radnička klasa budemo sretni da imamo uopće za jedan obrok tijekom rada i da možemo uopće iskoristiti pauzu za odmor. zašto da MI KOJI TEŠKO ZARAĐUJEMO SVOJU KORICU KRUHA iz mjeseca u mjesec plaćamo nečiji boravak u zatvoru kroz poreze i prireze. nije hrvatska radnička klasa dobrotvorna ustanova koja će plaćati zatvorenicima boravak u zatvoru.

  • mellifera196666 17.12.2010.

    U Karlovcu je pod hitno potrebna smjena na čelu policije i pravosuđa,tu već godinama smrdi do neba!

  • mellifera196666 17.12.2010.

    Čuj ti madonna dal bi tak relativiziral krivnju da su tebe prebili?

Komentiraj...
Vidi sve komentare