To je to što me zanima!

Karlovac: Dočasnik se ubio u napuštenom dijelu hotela

Razvodnik Alija M. (33), pripadnik 1. gardijske brigade, objesio se u hotelu Korana. Supruzi je noć prije telefonom najavio samoubojstvo
Vidi originalni članak

Nakon dva tragična slučaja, kad je jedan ročnik počinio samoubojstvo, a drugi pokušao isto, no ipak ostao živ i bori se za život u pulskoj bolnici, u noći na nedjelju još jedan vojnik počinio je samoubojstvo. Razvodnik Alija M. (33), pripadnik 1. gardijske brigade, objesio se u napuštenom dijelu karlovačkog hotela Korana. O suicidu je izvješteno Operativno središte Zapovjedništva Hrvatske kopnene vojske, čije je sjedište u Karlovcu. U Ministarstvu obrane kažu da hrvatski dočasnik tada nije bio na dužnosti. Riječ je o uzornom dočasniku, koji je u Tigrovima od 1995. Alija M. je iz Pakraca i otac dvoje djece. Supruzi je noć prije telefonom najavio samoubojstvo, a pronašla ga je civilna policija nakon dojave supruge, javlja HTV. Očevid je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Hacker-ri 05.11.2007.

    i on je otac i muz? on je govno od covjeka !!! bjezi od svoje obitelji kad mu je \"tesko\"!!!! Neznam zasto ste ovo isli pisat, nek ga je sram gdje god da je zavrsio !!!

  • bbatinov 04.11.2007.

    Sućut obitelji za početak, a nije ni prvi ni zadnji kad jadne ljude naša država na to tjera. Posalju ljude iz Slavonije u Dalmaciju ili obratno pa onda malo negdje Bogu iza nogu i nikoga nije briga kako im za to vrijeme obitelji žive i preživljavaju, a usto jos i vojni smještaj moraju platiti od ionako jadne plaće.A naši vojnici su stvarno specijalci jer uspjevaju preživjeti i prehraniti obitelj od plaće koja je doslovce crkavica.A ti isti ljudi su se borili za ovu državu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare