To je to što me zanima!

Karlovac: Mladi HDZ-ovac s prijateljima razbio kafić

Prema riječima vlasnika kafića Željka Godača, mladići su upali u lokal nešto prije ponoći u petak. Vješali su se po lusteru i odbili su platiti račun
Vidi originalni članak

Gradski vijećnik karlovačkog HDZ-a Danijel Trupković (24) i Željko Goršić, sin zamjenika ministra obrane, navodno su zajedno sa dvadesetak pripadnika HDZ-ove mladeži divljali u River pubu u Karlovcu, piše jedan dnevni list. Prema riječima vlasnika kafića Željka Godača, mladići su upali u lokal nešto prije ponoći u petak. Goršić je, kaže Godač, s uzdignutom desnom rukom u zrak vikao: 'Ajmo ustaše'. Mladići su se vješali po lusteru, razbacivali i odbili platiti račun. Vlasnik ih je zamolio da se smire, no oni su mu zaprijetili da će 'Goršićev tata srediti da više nigdje ne nađe posao'. Vlasnik je oko dva sata pozvao interventnu policiju da obuzdaju HDZ-ovu mladež, a oni su se, kaže Godač, dali u bijeg.

HITNO SAZVALI SASTANAK MLADEŽI HDZ-a
U prostorijama karlovačkog HDZ-a u subotu navečer hitno je sazvan sastanak Mladeži HDZ-a Karlovačke županije. Članovi nisu željeli komentirati izgred u kafiću, već su kazali da će nakon sastanka ili u nedjelju obavijestiti javnost o svojim odlukama.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • sceptic 09.11.2008.

    Razmišljanje i ponašanje tih besprizornih balavandera je ponašanje i njihovih roditelja. Sigurno imaju roditeljsku podršku i nažalost ništa bitno, a što bi utjecalo na njihovo ponašanje u budućnosti, se neće dogoditi. Možeš mislit, izbacit će ih iz HDZ-a. Zanima me samo koliko znaju u II sv. ratu, paveliću, ustašama, holokaustu - vjerojatno ništa. Znaju onoliko, koliko su im roditelji prenijeli, fuj.

  • ceki 09.11.2008.

    takve su nam sve mladezi i HDZ i SDP sramota i nista im se nece dogoditi jer su oni mladez HDZ-a mamicu im treba ih sve na goli otok skupa sa cijelom vladom

  • gucica 09.11.2008.

    Pa normalno HDZ sve može,oni su glavni kriminalci od vrha pa kako onda neče biti ovi mali seljaci! \"Negov tata če srediti da nigdije ne nađe posao\"-vauuuu kako su močni ti dečki!:-)Nadam se da če tatinim sinčičima netko poravnati kićmu u mraku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare