To je to što me zanima!

Karlovac: Na dječaka u muzeju Domovinskog rata pala cigla

Učenik iz osnovne škole iz Umaga završio je u petak u bolnici nakon što je na njega u muzeju na Turnju pala cigla. Ostala djeca nastavila su put na Plitvička jezera
Vidi originalni članak

Navodno su dječakovi školski kolege u petak u igri gurnuli cigle s ruševne zgrade u Muzeju Domovinskog rata u Karlovcu. Većina cigli strmoglavila se pokraj djece, no jedna je pala dječaku na glavu. Oblila ga je krv, a prestrašeni nastavnici odmah su pozvali Hitnu pomoć. Osnovnoškolci iz Umaga bili su na izletu i zastali da vide muzej. 

- Zaprimili smo dojavu u 11.10 sati. Dječaku smo odmah pomogli i prebacili ga u Opću bolnicu Karlovac - rekli su nam u Hitnoj. 

Karlovačkoj policiji nitko nije javio za nezgodu. Ostala djeca nastavila su izlet i odvezla se prema Plitvičkim jezerima. Dječak je imao sreće što nije teže ozlijeđen. 

Jednaku sreću imao je i dječak (11) iz Dugog Sela. On je također sa školom bio na ekskurziji u Baškom Polju kraj Makarske. U četvrtak je pao preko balkona, s osam metara visine. Dječak se navodno u igri previše nagnuo preko balkona te je pao. Teško je ozlijeđen, ali nije u životnoj opasnosti. 

Slomio je ruku i ima potres mozga. Ipak, ozljede glave pokazale su se blažima nego što se mislilo. Dječaka su zadržali na intenzivnoj njezi, ali dobro se oporavlja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_96365 20.05.2011.

    pa kad ide u domobrane...

  • Raziel CRO 20.05.2011.

    Izlet je "organiziran"...

  • ACAB_1 20.05.2011.

    us*ali djetetu izlet :S

Komentiraj...
Vidi sve komentare