To je to što me zanima!

Karlovac: Optužnica protiv oca i sina za pokušaj ubojstva

Starijeg Velića terete da je 23. listopada prošle godine u Ogulinu na javnom skupu ispalio više hitaca iz pištolja prema Zdravku i Zoranu Hudorović, s ciljem da ih ubije
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu podiglo optužnicu protiv oca i sina Velić za ranjavanje dvojice braće Hudurović na stočnom sajmu u Ogulinu u listopadu prošle godine. Frane Velić (51) optužen je zbog pokušaja ubojstva, a 20-godišnji sin Frane za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Starijeg Velića terete da je 23. listopada prošle godine u Ogulinu na javnom skupu ispalio više hitaca iz pištolja prema Zdravku i Zoranu Hudorović, s ciljem da ih ubije. Hudorovići su bili teško ozlijeđeni, a život im je spašen pravodobnom liječničkom intervencijom.

Mlađi Velić je isti dan na istom mjestu iz pištolja ispalio jedan hitac, a samo stjecajem sretnih okolnosti nitko od prisutnih nije bio ozlijeđen. 

Otac se od listopada nalaz i u pritvoru.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MarioMiljanovic 03.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • superkomentar 02.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare