To je to što me zanima!

Karlovac pogodila grmljavinska oluja: Počela padati jaka tuča

Nakon iznimno vrućeg tjedna diljem Hrvatske, temperatura iznad 33 stupnja i sparine, u Karlovcu danas pada tuča, a stanovnici se žale i na glasnu gmljavinu...
Vidi originalni članak

Novo nevrijeme ponovno je zahvatilo Karlovac u subotu. Nakon iznimno vrućeg tjedna i sparine, u Karlovcu danas pada tuča, a stanovnici se žale i na glasnu gmljavinu.

Čitatelji su nam poslali snimke grmljavinskog nevremena s tučom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jače pogoršanje vremena diljem Hrvatske očekuje se sutra.

Zahladnjenje će se naročito osjetiti u unutrašnjosti zemlje, dok će na Jadranu, posebice u Dalmaciji, biti značajno toplije uz manje temperaturno odstupanje, no kao i u Istri i na Kvarneru, bit će lokalnih neverina.

U unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu bit će promjenjivo, a pljuskova i grmljavine može biti već prijepodne. U drugom dijelu dana moguće je i jače grmljavinsko nevrijeme. U Dalmaciji će prevladavati sunčano, a poneki pljusak moguć je prema kraju dana, izglednije na sjevernom dijelu. Na kopnu će puhati umjeren jugozapadnjak, ponegdje u gorju i s jakim udarima. Na Jadranu većinom umjereno jugo i jugozapadnjak koje će prema večeri na sjevernom dijelu zamijeniti bura. Najniža jutarnja temperatura zraka od 16 do 20, na Jadranu između 20 i 24, a najviša dnevna većinom između 28 i 33 °C.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • pollo 07.07.2019.

    Stanovnici se žale na glasnu grmljavinu. Nemam riječi

  • Uragan_1 07.07.2019.

    Bože žale se na grmljavinu. Pa zar do sad nikad nisu čuli grmljavinu i doživjeli nevrijeme. Pa najradije bi napisao Bože b.....

  • komentator__Luka 07.07.2019.

    žalite se nikoli tesli!

Komentiraj...
Vidi sve komentare