To je to što me zanima!

Karlovac: Postavili kameru nad kabinu za presvlačenje

Kameru su stavili nad kabinu u dućanu Palmers. Iz uprave tvrtke kažu da nije običaj da se kamere tako postavljaju. Ne znaju kako se ovdje našla
Vidi originalni članak

Na stropu kabine za isprobavanje odjeće u prodavaonici rublja i kupaćih kostima Palmers u robnoj kući Karlovčanka postavljena je nadzorna kamera. Žene koje u toj kabini isprobavaju rublje zaprepaštene su time što nad njima na spuštenom stropu na nenatkrivenom dijelu kabine stoji pokretno “oko”.
- Isprobavala sam grudnjake. Nisam primijetila kameru. Nisam ni gledala u strop. Smatrala sam da je kabina za presvlačenje privatno mjesto i da nikom neće pasti na pamet ondje postaviti kameru. Zgrožena sam. Osjećam se iskorišteno, izigrano i povrijeđeno - rekla je na izlazu iz trgovine žena koja želi ostati anonimna. U upravi Palmersa, odnosno tvrtke Iris moda d.o.o., izjavili su za KAportal da kamera iznad kabine za presvlačenje snima samo blagajnu i police. Dodali su kako nije običaj da se kamere postavljaju iznad kabina za presvlačenje te da ne znaju kako se u karlovačkoj trgovini kamera našla baš ondje. Osim toga, u trgovini nigdje nema upozorenja da je objekt pod videonadzorom.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • mamita 22.05.2010.

    Ne samo sto je postavljena u kabinu, nego je i tako skreivena da izgleda kao zarulja!!! Ogavno i preverzno!

  • UmjetnoOplodjen 22.05.2010.

    mogu ja nadgledat??????

  • WebSuperman 22.05.2010.

    tko li to nadgleda?

Komentiraj...
Vidi sve komentare