To je to što me zanima!

Karlovac: Troje djece iz autobusa ostaje u bolnici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Autobus koji je učenike sedmih razreda vozio na more izletio je s autoceste u četvrtak ujutro. Troje teško ozlijeđene djece i pratitelj ostaju u bolnici
Vidi originalni članak

Na liječenju u karlovačkoj bolnici ostat će još nekoliko dana troje djece i njihov pratitelj. Tijekom dana će ostalih 34-ero djece zadržanih na promatranju pustiti kući. U autobusu koji je u četvrtak izletio s autoceste kod Karlovca bilo je 52 učenika sedmih razreda iz škole u Velikoj Gorici, četiri nastavnika, vodič i vozač. Liječnici su pružili pomoć 47 ljudi.
- Četvero teže ozlijeđenih ostaje u bolnici, a njihovo je stanje stabilno - rekao je dr. Nedjeljko Strikić, ravnatelj bolnice. Vozač (61) autobusa je izgubio nadzor nad autobusom koji je probio zaštitnu ogradu i prešao na suprotni kolnički trak autoceste. Na tom je traku prošao između dva vozila koja su dolazila iz suprotnog smjera, nakon čega je sletio u kanal. Vozač nije bio pijan. On je također u bolnici u Karlovacu s lakšim ozljedama. Liječnici će obaviti dodatne pretrage jer je vozaču navodno netom prije nesreće pozlilo. To su potvrdila i djeca koja su nakon nesreće rekla da je vozač pao u nesvijest. Policija uzrok nesreće još istražuje.

TRUDNICA: NA MOJU XSANTIU JE DOLETIO KOMAD OGRADE

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vanbračna kći 04.06.2010.

    Možda je vozač pao u nesvijest, a možda je zaspao, naglo se trgnuo i dovoljno da volanom skrene bus. Sva sreća da nema mrtvih!

Komentiraj...
Vidi sve komentare