To je to što me zanima!

Karlovački taksist osuđen zbog bluda nad djevojkom: Zavukao joj je ruku pod haljinu i dirao je

Djevojka je na sudu svjedočila kako joj je taksist prvo stavio ruku na koljeno, a ona ju je maknula. Rekla mu je da se ne osjeća sigurno i da želi izaći iz automobila...
Vidi originalni članak

Slučaj iz 2017. godine tek je sada dobio sudski epilog. Karlovački taksist (63) nepravomoćno je osuđen zbog bludnih radnji nad djevojkom koja ga je pozvala da je odveze kući na Malu Švarču u sitnim noćnim satima iz noćnog kluba na Švarči. Odredili su mu novčanu kaznu od 40 njegovih dnevnih dohodaka, te izračunali da je to 3333 kune, piše KAportal.

Djevojka je na sudu rekla kako je u taksi marke Mercedes ušla s njoj nepoznatim dečkom, kojega je taksist prvo odvezao na Jelaše, što joj je bilo čudno, a onda se zbog nje vračao na Malu Švarču. Rekla je kako ju je tijekom vožnje dodirivao po koljenu, a u jednom trenutku zavukao joj je i ruku ispod haljine te joj dirao dojku.

TRAGEDIJE DILJEM ZEMLJE U Hrvatskoj se danas utopilo troje ljudi, među njima i fratar

- Dodirivanje oštećene po nogama i po dojci od strane optuženog nedvojbeno je seksualnog značenja odnosno po dijelovima tijela koja imaju spolna obilježja što je u konačnici imalo za cilj povredu seksualne nedodirljivosti i spolnog ćudoređa oštećene-žrtve. Takvim radnjama je optuženi, kada prilikom vožnje dodiruje oštećenu rukama po koljenima te u jednom trenutku i po dojci, a nakon što ga je ista molila da to ne čini i rekla mu da se ne osjeća sigurno, predstavlja grubo kršenje osjećaja stida i morala - zaključio je Općinski sud u Karlovcu u obrazloženju svoje presude.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • S vetrom uz lice 11.07.2021.

    WOW zamisli šta je napravio. Pravo zlo

  • debelahladovina 11.07.2021.

    Jel ga pobacila ili je rodila?

  • Squadron de la Muerte 11.07.2021.

    Bit će Taxist baš se probudio iz špilje izašao i posrećilo mu se u sitne sate !

Komentiraj...
Vidi sve komentare