To je to što me zanima!

Karlovčani će javno spaliti račune za grijanje za prosinac

Članovi pokreta 'Neću usluge toplane' račune planiraju spaliti ispred zgrade Gradske toplane jer su ih dobili iako su predali zahtjev za isključivanje iz sustava grijanja
Vidi originalni članak

Karlovčani su nedavno osnovali pokret 'Neću usluge toplane', a sada su najavili da će javno spaliti račune za grijanje za prosinac i to ispred zgrade Gradske toplane d.o.o. Prosvjeduju jer račune dobivaju iako su predali zahtjev za isključivanje iz sustava grijanja i odrezali radijatore.

Za petak su najavili nastavak potpisivanja peticije koja za cilj ima omogućiti vlasnicima stanova, koji to žele, da se isključe iz gradskog sustava centralnog grijanja bez suglasnosti svih susjeda. Priopćenjem su obavijestili da su već skupili 750 potpisa, a kako tvrde ne žele usluge Gradske toplane jer nisu u mogućnosti plaćati astronomske račune.


Idi na 24sata

Komentari 39

  • miroslav23 06.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • tino1 05.01.2013.

    ljudi moji želim van samo reči da je plača skorom upola manja u karlovcu nego u zagrebu

  • MAGNUM_2 03.01.2013.

    Nisu računi krivi rađe spalite onog tko ih šalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare