To je to što me zanima!

Karneval u Riju: Najmlađa kraljica plakala od straha

Socijalna služba pokušala je na sudu spriječiti Juliu Limu (7) da predvodi karneval koji se obično veže za seks. Djevojčica je ipak otplesala sambu
Vidi originalni članak

Najmlađa kraljica u povijesti karnevala Rio de Janeira rasplakala se u ponedjeljak na samom početku manifestacije. Julia Lira (7) odjevena u topić s cirkonima i mini suknju od ljubičastog perja, hrabro je s ocem zakoračila pred tisuće ljudi i nasmiješila se kamerama. No, desetak minuta nakon što je parada krenula, briznula je u plač okružena desecima fotografa i kamermana. Glasnogovornik njene karnevalske grupe brzo ju je zgrabio i odnio sa strane da se smiri.
- Uplašila se silnih kamera uperenih u nju - rekao je Joice Horatio. Djevojčica se ubrzo vratila i zaplesala sambu na čelu kolone. Odabir tako mlade djevojčice na tu poziciju izazvalo je kontroverze u Brazilu, te su se u raspravu uključili i socijalni radnici koji su smatrali da je neprikladno da dijete od sedam godina paradira u seksi odjeći. Tražili su od suda da Juliji zabrani sudjelovanje na karnevalu, no odbijeni su. Curicu su tijekom parade cijelo vrijeme pratili roditelji, a uživo ju je gledalo 730.000 turista koji su došli u Rio na najluđi karneval na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • danalena 15.02.2010.

    @bbaco Potpuno se slazem s tobom! Svaki put, kad pomislim da smo dotaknuli dno, vidim da, ili dna uopce nema, ili ga jos nismo dostigli.... Cinjenica je samo da tonemo sve vise i vise u septicku jamu!!!

  • KrajinaForce 15.02.2010.

    I tko je tu kriv,eto vam moral mislim koji kurac djetetu daju to

  • bbaco 15.02.2010.

    koja sramota, a ovi naši nisu ništa bolji, pijani kreteni koji se naslađuju nad polugolim curicama, pa se potuku i rade pizdarije zato što su prerušeni i nitko ko fol ne zna tko su oni, taj kretenski poganski običaj treba ukinut, ali zaostalost naroda nema granica

Komentiraj...
Vidi sve komentare