To je to što me zanima!

Kaskader umro dok je zavezan kosom o žicu prelazio rijeku

Sailendra Nath Roy (48) doživio je srčani udar dok je prelazio rijeku Teesta. Brojni gledatelji promatrali su njegove posljednje trenutke kada je zapeo na pola puta
Vidi originalni članak

Guinnessov rekorder iz Indije koji je pokušao prijeći rijeku tako što je za žicu vezao samo svoju kosu preminuo je tijekom pokušaja da obori još jedan svjetski rekord. Kaskader Sailendra Nath Roy (48) doživio je srčani udar dok je prelazio rijeku Teesta. Kada je bio na pola puta njegov je rep zapeo u kotačiću sa žicom nakon čega je 25 minuta visio iznad rijeke, dok je stotine gledatelje promatralo njegove posljednje trenutke. 

Iako se očajnički pokušavao osloboditi i rukama prijeći ostatak puta, doživio je srčani udar i umro.

Inače, Sailendra je radio kao vozač za policiju, a u Guinnessovu knjigu rekorda ušao je u ožujku 2011. godine kada je zavezan kosom za žicu prešao najduži put. Ovaj put pokušao je prijeći preko rijeke Teesta dužinu od 180 metara. Veliki broj ljudi okupio se na mostu i promatrao podvig, a nakon oko 90 metara činilo se da Roy ne napreduje.

- Očajnički je pokušavao krenuti naprijed. Pokušao je viknuti neke upute, ali nitko nije mogao pratiti što govori. Nakon oko 30 minuta borbe, umirio se -  rekao je fotograf koji je pratio događaj. 

Policija je izvijestila kako je muškarac visio oko 45 minuta prije nego su ga spustili, a liječnici u bolnici rekli su da je pretrpio težak srčani udar, piše BBC. 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Renaldo 20.05.2013.

    Ostao je i dalje u Guinnessovoj knjizi kao lik koji je skončao život viseči na žici vezan za kosu.

  • zaspan 02.05.2013.

    Trči trči trčuljak, visi visi visuljak, boga moli trčuljak da padne visuljak.

  • optimistika 30.04.2013.

    Prešao na drugu stranu u stilu nema šta

Komentiraj...
Vidi sve komentare