To je to što me zanima!

Kasnili na posao: Zbog greške im se nije palio alarm iPhonea

Zbog greške u sustavu alarmi kod Appleovog iPhonea 4 nisu zvonili. Iz tvrke su rekli samo kako će alarmi proraditi u ponedjeljak. Ipak, neki korisnici još imaju problema
Vidi originalni članak

Velik broj vlasnika iPhonea 4 u prva tri dana 2011. spavao je sat duže zbog greške u sustavu radi koje alarmi nisu zvonili na vrijeme.  Korisnici u Europi i Aziji kasnili su na jutarnje mise, letove i na posao. Problem se javio i na drugim Appleovim uređajima poput iPoda koji ima sličan problem kod aktivacije alarma samo za jedan dan.

Iz tvrtke problem nisu komentirali do nedjelje. Rekli da će alarmi početi normalno raditi od 3. siječnja, ako se uključi za više dana u nizu. Nekima je alarm proradio, no mnogi su i dalje na Twitteru i Facebooku ostavljali ljutite poruke da im alarm ne radi.

- Apple mora hitno ispraviti problem, ali mislim da situacija neće bitno utjecati na prodaju i reputaciju Applea općenito - rekla je za MSNBC analitičarka Carolina Milanesi. Iako ugrađeni alarm ne radi, postoje razne aplikacije na kojima računanje vremena i alarm rade bez problema.

Apple je s iPhoneom 4 imao problema čim se našao u prodaji. Tada je problem  bio u signalu koji se gubio kada bi korisnik na određeni način primio uređaj. Unatoč problemu od lipnja do rujna 2010. prodano je 14 milijuna iPhonea 4, piše Reuters

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ismet 18.01.2011.

    šminkersko GOVNO od mobitela,nemamo para u žepu ali bitno da je govno na ušima

  • Confo 10.01.2011.

    ha ha ha ha.. da nije smiješno bilo bi žalosno.. ;)

  • user_72441 07.01.2011.

    ! ! ! K I A N O ! ! ! kad mi je vec admin obrisao komentar, moram ovako. Izgleda da je Iphone fan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare