To je to što me zanima!

Policajac upucao psa koji ga je napao i poderao mu uniformu

U policiji kažu kako se radi o mješancu iz skupine hrvatskih ovčara. Nema ogrlicu i vlasnik nije utvrđen. Ako se vlasnik pronađe, dobit će prekršajnu prijavu
Vidi originalni članak

Uznemirena žena iz Kaštel Lukšića nazvala je jutros oko 10 sati policiju i prijavila kako joj je u dvorištu agresivan pas te da strahuje za sebe i svoju obitelj. 

Po dolasku policajaca, pas je napao jednog djelatnika i razderao mu odoru. Policajac ga je uspio odgurnuti, ali životinja je opet nasrnula na njega. Tada je policajac izvukao pištolj i ustrijelio psa. 

U policiji kažu kako se radi o mješancu iz skupine hrvatskih ovčara. Nema ogrlicu i vlasnik nije utvrđen. Ako se vlasnik nađe, dobit će najmanje prekršajnu prijavu jer je pas bio bez nadzora i brnjice. Policajac nije ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 472

  • PieroKastullo 25.07.2013.

    Koji junak mora bit taj policajac koji je ubio psa bez veze,to je za nevjerovat,nek se goni ta pandurcina.

  • dadić 12.04.2013.

    Dobro, do kad će se dešavati da psi šeću cestom bez nadzora, da ja svog psa na lajni ne mogu normalno prošetati gradom, a da nemam problema s ostalim psima??? Do kad će to??? A moja sigurnost??? A gdje su tu komunalni redari??? I da, ova kazna od 1000 kuna je pre mala. Što život jednog djeteta vrijedi 1000 kuna??? Ožiljci i nagrđenost 1000 kuna??? Sramota!!!

  • ujo66 12.04.2013.

    hrvatski ovcar je bio malo veci od macke ( mali psic) a policajac je bio kreten koji je glumio revolverasa sa divljeg zapada. inace nije ovo prvi put da policija iz vatrenog oruzja po kastelima upucava pse i glumi revolverase. dovodeci tako u opasnost i gradjane. nedavno su u dvoristu obiteljske kuce Mateljan isto tako upucali psa iako je bio na privatnom posjedu. Kakav nacelnik policije takvi i policajci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare