To je to što me zanima!

Kaštela: Žena sa suzavcem i pištoljem opljačkala kiosk

U kiosk "Ivan" u Kaštel Gomilici u subotu oko 19 sati ušla je mlađa žena te uz prijetnju pištoljem od vlasnika Ivana Jukića (27) zatražila novac
Vidi originalni članak

Nakon što joj je vlasnik dao više od 2500 kuna poprskala ga je suzavcem u lice i pobjegla. On je ipak jučer ujutro bio na svom radnom mjestu, vidno uznemiren konstatirajući kako je djevojka začuđujuće hrabra jer je samo 500 metara od kioska policijska postaja. Samo sat vremena kasnije nepoznata osoba sličnog izgleda opljačkala je prodavaonicu "B.o.n.e.l.o."u Bajnicama kraj Omiša. Policija sumnja da je riječ o istoj ženi.
Također je zaprijetila pištoljem i poprskala suzavcem trgovkinju Luciju Jerončić (36).
 - Mislila sam da je neko dijete ušlo u dućan. Imala je sunčane naočale i kapuljaču na glavi. Kad mi je rekla da joj dam novac ja sam je pitala jeli ona to ozbiljno misli. Izvadila je pištolj iz plastične vrečice pa mi nije bilo druge nego joj sve dati. Uzela je i bonove za mobitel - ispričala nam je trgovkinja nadodavši da joj se kradljivica čak i opravdavala za svoj čin govoreći da mora novce skupiti za liječenje. Uzela je oko četiri tisuće kuna.


Idi na 24sata

Komentari 1

  • had 27.01.2008.

    Napokon su žene preuzele poduzetničku inicijativu.Još ih više volim.BABE bi trebale dilati informacije o IN dućanima krcatim love i pristojno naoružati poduzetnice.Došao je kraj muškog monopola na poduzetništvoOd sada žene same određuju cijenu rada.Nije ni slučajno da se to dogodilo u Dalmaciji.Tamo su muško ženski odnosi već davno obrnuti.Naime muški leže i misle da privređuju a žene stoje i rade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare