To je to što me zanima!

Kazneno prijavili redara kluba Hacienda zbog premlaćivanja

Zaštitar (27) Klem Securityja je 15. srpnja oko 4.55 sati teško ozlijedio 39-godišnjeg gosta 'prilikom intervencije prema njemu zbog izazivanja nereda u klubu'.
Vidi originalni članak

Policija je tek sada završila kriminalističko istraživanje premlaćivanja gosta u diskoteci Hacienda u Vodicama koje je bilo još 15. srpnja. Prijavljen je 27-godišnjak iz Zagreba, koji je osumnjičen za nanošenje teških tjelesnih ozljeda 39-godišnjaku iz Gaćeleza. Zaštitar Klem Securityja je tog jutra oko 4.55 sati teško ozlijedio gosta 'prilikom intervencije prema njemu zbog izazivanja nereda u klubu'.  

Premlaćivanje Narda Prelevića (20), koji je od ruku i nogu redara zajedno s nekolicinom prijatelja stradao 15. kolovoza i nakon koncerta Željka Samardžića, još nije razjašnjeno. Nisu otkrivene ni osobe koje su istog jutra na diskoteku pucale iz vatrenog oružja i bacale kamenje, ozlijedivši jednog od redara. Naime, ni žrtve kao ni počinitelji u ovim slučajevima ne žele razgovarati s policijom. 

Iz šibensko-kninske Policijske uprave poručuju, pak, da će unatoč tomu doći do svih osoba koje su u bilo kojem svojstvu nazočile incidentu. Josip Kolobarić (24), koji je u nedjelju oko 3.30 sati ujutro tijekom Severininog koncerta u Haciendi nožem izudarao Ivana Pripuza (32), u ponedjeljak se predao policiji, a nakon ispitivanja sudac istrage Županijskog suda u Šibeniku mu je odredio zadržavanje u istražnom zatvoru.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • biker12 24.08.2012.

    a što je taj s 40 godina uopće temo i radija?

  • tetanus 23.08.2012.

    dobiš salmonelu pa se slastičarna zatvara, gotovo "ubiješ" čovjeka - zaštitar kriv a HACIJENDA i dalje radi, pravednost nema što. ŽIVJELA CROAZIA!!!!

  • dorka 22.08.2012.

    ja sam za kastriranje pogotovo šibenskih glupih izbacivača, pa nek se onda ku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare