To je to što me zanima!

Kazneno prijavili Šibenčanina koji je pokušao ubiti policajca

Osumnjičeni se oglušio na zapovijed policajca te je nastavio pružati aktivni otpor, a potom i nožem napao policajca u namjeri da ga ubije, pri čemu ga je lakše ozlijedio
Vidi originalni članak

Šibenska policija je zbog pokušaja ubojstva i prisile prema službenoj osobi kazneno prijavila 57-godišnjeg muškarca, koji je u srpnju napao i lakše ozlijedio dvojicu policajaca.

Iz policije u četvrtak kažu kako se napad dogodio 16. srpnja u Šibeniku, kada je policija došla u stan 57-godišnjaka skupa s djelatnicima Hitne medicinske pomoći. 

ISTRAGA TRAJE Ubio sina bivšeg njemačkog predsjednika, izašao iz publike

Osumnjičeni se oglušio na zapovijed policajca te je nastavio pružati aktivni otpor, a potom i nožem napao policajca u namjeri da ga ubije, pri čemu ga je lakše ozlijedio.

Silu je pružao i drugom policajcu koji ga je htio savladati, a kojega je također lakše ozlijedio.

Muškarac je nakon incidenta završio na psihijatrijskom liječenju te je policija stoga tek četiri mjeseca nakon incidenta mogla dovršiti kriminalističko istraživanje.

DRAMA U LONDONU Zadnji poziv mladića: Izboli su me, mislim da neću preživjeti

Muškarca su prijavili za ubojstvo u pokušaju i prisilu prema službenoj osobi te je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku u srijedu predan pritvorskom nadzorniku PU šibensko-kninske.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 21.11.2019.

    Po Ustavu RH dom je nepovrediv. Ne može policija samo tako ući u nečiji stan bez sudskog naloga. Po ovome što piše u članku, čovjek je samo branio svoj dom, pogotovo ako su pokušali na silu ući.

Komentiraj...
Vidi sve komentare