To je to što me zanima!

Kaznili ga s 2000 kuna jer je policiju nazvao milicijom

Policija je privela Branka Beraća iz Županje jer je nećaku rekao da bude dobra i da se čuva milicije. Priveli su ga zbog remećenja javnog reda i mira
Vidi originalni članak

Branko Berać iz Županje ispraćao je nećaka i njegovog prijatelja na nogometnu utakmicu u Split. Doviknuo im je da budu dobri i da se čuvaju milicije. Nakon toga prišao mu je nepoznati muškarac i upitao ga zašto policiju naziva milicijom. Muškarac je zatim raširio sako i pokazao prvo pištolj, a zatim i policijsku značku. Rekao mu je da se ne miče i pozvao kolege koji su nekoliko metara dalje sjedili u službenom automobilu. Naredio im je da Branka prevezu u postaju.
- Bio sam u šoku. Pritvorili su me jer sam policiju nazvao milicijom. U pritvoru sam proveo cijeli dan - rekao je Berać za Večernji list.
Nekoliko dana nakon toga stigla mu je kazna od 2000 kuna zbog remećenja javnog reda i mira. Ivo Ivkić iz Odjela za javni red u Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj kaže kako u privođenju Branka Beraća ne vidi ništa sporno.
- Zakonom je zabranjeno omalovažavanje i vrijeđanje policajaca, a o visini kazne ne odlučujemo mi već prekršajni sud. Milicija u Hrvatskoj ne postoji od 1991. godine - zaključuje Ivkić.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • bucka18 14.02.2010.

    hhahhahahhaaaaa...dobro sam se nasmijala...milicija se ne spominje od 1991...a da je to neki četnik reko policajcu nebi mu niko nista jer su zaštićeni ko ugrožena vrsta...dajte molim vas!!!

  • svizac69 14.02.2010.

    ČOVJEK JE SAMO REK\'O BOBU BOB!... i pokazalo se da je pogodio jer je UPRAVO TAKAV MENTALNI SKLOP I BIO OD BIVŠH MILICIONERA!

  • boww 14.02.2010.

    ovo je strašno!!!2000kn.milicija,milicija,milicija,milicija.pa nek i mene kazne.govna jedna

Komentiraj...
Vidi sve komentare