To je to što me zanima!

Kaznit će ga jer je na sudu udario ubojicu svoje žene

Pavlović je u ožujku ove godine skrivio nesreću u kojoj je poginula Pranjićeva supruga 25-godišnja Slađana Brkić.
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu pokrenut će kazneni ili prekršajni postupak protiv Ante Pranjića koji je prije nekoliko dana na Općinskom sudu u Karlovcu udario Vinka Pavlovića. Pavlović je u ožujku ove godine skrivio nesreću u kojoj je poginula Pranjićeva supruga 25-godišnja Slađana Brkić. Pavlovićev odvjetnik Darko Šantić rekao je za jedan dnevni list da će podnijeti privatnu tužbu ukoliko odvjetništvo ne zaštiti njegovog klijenta. Pavloviće ja za izazivanje nesreće dobio 6 godina i 6 mjeseci zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • petruss 17.07.2008.

    njega kažnjavaju a ubojice puštaju na sokove i ručkove van??? Pa kakva je ovo nemoralna država?? Strpajte ženu u zatvor što je pokazila djevojčicu na zebri. Vozi nadrogirana i još ima vozačku. Čovjek je tražio zadovoljštinu jer zna da sud neradi svoj posao!

  • woodstock1 17.07.2008.

    taj je stari deda ubiomladu curu, koja je uz to još bila i trudna kako se pisalo. imao je hrpu promila u krvi, a sljedeći dan u bolnici je rekao kako on nije bio u nesreći nego je pao sa skele. gade mi se ti ljudi što pijani sjedaju u auto i zbog njih naj...nedužni, treba takve kao što su on i razni žužići zaključat i bacit ključ. i točka.

  • slay22 17.07.2008.

    Nije stari deda imao curu od 25, ovaj na slici je tip što je skrivio nesreću a ne muž od poginule cure.

Komentiraj...
Vidi sve komentare