To je to što me zanima!

KBC-u Split opet nedostaje krv pa im doze stižu zrakoplovom

U ostatku zemlje srećom ima dovoljno krvi, a Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu preraspoređuje doze i avionom ih šalje splitskom KBC-u
Vidi originalni članak

Klinički bolnički centar Split se tijekom ovog ljeta već nekoliko puta suočio s nestašicom krvi. U ostatku zemlje srećom ima dovoljno krvi, a Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu preraspoređuje doze i avionom ih šalje splitskom KBC-u te razloga za paniku još nema. 

KBC je sve građane Splita i okolice pozvao ponovno da dođu u Zavod za transfuzijsku medicinu i doniraju krv. Trenutačno su najpotrebnije krvne grupe 0- i 0+.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Annee 22.08.2013.

    Toliko jednostavna stvar za pomoci ljudima,a ljudi nemaju volje ni želje. Imam 30 godina i ponosni sam darivatelj vec 10 godina!! Prema tome bitna je volja i zelja nekome pomoci,a u tome ne gledati svoju korist.

  • vodeni 22.08.2013.

    Plati darivateljima pa će biti krvi. Svuda u svijetu se krv plaća. S jedne strane znaju naplatiti svaki odlazak doktoru i uzimaju od svake plaće, a sad nemožeš dobiti ni slobodan dan u firmi kada daruješ krv. Darivatelj sam godinama, a da bi darivao krv sad moram još i platiti parking u krugu bolnice da poklonio 4,5 dl krvi.

  • black_cat 22.08.2013.

    ajde umjeso na Bačvice, u bolnicu darivat krv..znam šta je fjaka ali ipak..

Komentiraj...
Vidi sve komentare