To je to što me zanima!

Kći ministra zdravstva nije uspjela upasti na medicinu

Kći ministra zdravstva, Antonija Milinović, pala je na prijemnom ispitu na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Neće upasti ni pomicanjem upisne crte
Vidi originalni članak

Antonija Milinović na prijamnom ispitu na Medicinskom fakultetu u Zagrebu sakupila je 264 od ukupno 660 bodova. Upisni prag bio je 330 bodova. Kći ministra zdravstva Darka Milinovića nije se stigla dovoljno pripremiti. Ministar kaže da može pokušati i dogodine.
- Tek mjesec dana prije ispita izrazila je želju da ide na Medicinu. Rekao sam joj da proba - rekao je Milinović. Medicina je Antoniji bila druga opcija. Studirat će na Veleučilištu u Gospiću. Ministar kaže da ju podržava u svakoj odluci.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • drug Tito_1 17.07.2008.

    Upast će negdje i tatek će ju dobro uguzit potiho na neku dobro plačenu lokaciju pa ne budite naivni s ovakvim bombastičnim naslovima poštenja.

  • diki 17.07.2008.

    U.SKOK daj zaveži, pogledaj prošlotjedni raspisani natječaj za prijem mladih novaka u njegovo ministrastbvo i kada su službe izvjestile novake da su primljeni, on je jednu izbacio jer nije bila primljena njegova \"štičenica\", POKRIJ SE UŠIMA I ZA NIKOGA NEMOJ STAVLJATI RUKU U VATRU JER JAKO PEĆE A NISI KRIV.

  • branchburg 17.07.2008.

    a kak to Ministar Funkcionira....ili bolje receno NE FUNKCIONIRA....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare