To je to što me zanima!

Kerum će u svoju emisiju primati jedino 'dobre ljude'

Splitski poduzetnik u emisiji 'Um' na TV Dalmaciji će ugostiti dobre ljude, a među njima su Sanader, Milanović i Bilić. Za sindikate je rekao da su ološ
Vidi originalni članak

Splitski poduzetnik Željko Kerum od 25. siječnja vodit će 45-minutnu emisiju na TV Dalmaciji, a postaje i scenarist te producent. U prvoj epizodi emisije "Um" kaže kako će ugostiti Tedija Spalata i Višnju Pevec te studente koji mogu postavljati pitanja. Prema Kerumovim riječima, riječ je o opuštajućoj emisiji koja neće problematizirati posebne teme.
- U njoj će gosti pokazati mladima da pameću i radom mogu uspjeti. Gosti će biti dobri ljudi, a zločeste neću pozivati - rekao je poduzetnik za Jutarnji list. "Dobri ljudi" tako su Ivo Sanader, Zoran Milanović, Slaven Bilić, Roko Andričević i Jelena Rozga.

KERUM: SINDIKATI SU OLOŠ
Što se tiče najavljene tužbe protiv čelnice Samostalnog sindikata trgovine Dragice Mišeljić koja tvrdi kako Kerum opstruira ulazak sindikata u svoje tvrtke, Kerum kaže da će je tužiti jer ga naziva lošim poslodavcem. Istaknuo je kako njegovi zaposlenici imaju najnižu plaću od 3500 kuna, a prosječna je oko 5000.
- Prodavačice nakon radnog vremena odlaze kući, a ne ostaju slagati robu na police. Toj gospođi smeta što ne ubire članarinu od mojih zaposlenika - rekao je Kerum za Jutarnji, dodavši da su sindikati ološ, a "od ološa ne prima reket".

Idi na 24sata

Komentari 2

  • damok 17.02.2009.

    sindikati su oduvijek buili leglo korupcije i gaženja radnika, čak ima i film o tome iz 70tih, \"Blue collar\" - harvey keitel i richard pryor.

  • toyota 15.01.2009.

    svaka cast jedini koji kaze sto misli zato ga cjenim.daj boze da postane gradonacelnik to ce puno znacit za split.

Komentiraj...
Vidi sve komentare