To je to što me zanima!

Kerum ipak neće u posjet Gotovini, nema dozvolu

Gotovina se, prema Šundovim riječima, suglasio s inicijativom i posjetom, ali Kerum nije dobio dozvolu službenih organa zatvorske institucije
Vidi originalni članak

Splitski gradonačelnik, Željko Kerum, nije dobio formalnu dozvolu za posjet generalu Anti Gotovini u Haagu, rekao je za t-portal Jure Šundov, dogradonačelnik Splita. Gotovina se, prema Šundovim riječima, suglasio s inicijativom i posjetom, ali nisu dobili dozvolu službenih organa zatvorske institucije u kojoj general boravi. Naveo je kako nisu uspjeli savladati formalne zapreke. Šundov je demantirao da je Kerum posjetio bjegunca Branimira Glavaša u susjednoj BiH.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • taurus1986_1 31.05.2010.

    Ovi Kerum ima tako prozirne i ulizivačke poteze samo da ostane na vlasti šta duže. Daje neke crkavice od 100 200 i 500 kuna jednom godišnje jadnom siromašnom narodu i kao veliča heroje domovinskog rata i sam rat,a sve ono šta je obeča nista nije napravija! Svi ovi potezi koji su smiješni mogu prolazit samo u splitu,nevjerojatno :)!!!

  • saloma 31.05.2010.

    mislim da kerum nije nikakav faktor u njegovom životu i zato nije dobio dozvolu. ne bih se čudila kad su rekli gotovini da ga kerum želi vidjeti da je zapitao: a tko je taj?

  • nema me 31.05.2010.

    ili nemas novaca za kartu mozda je i kod tebe bankrot.

Komentiraj...
Vidi sve komentare