To je to što me zanima!

I Kerum je u lovu na Kiklopa: "Cijelu knjigu držim u glavi"

Puno sam toga napisao, ne znam hoću li imati vremena sve to objaviti. Sve držim u glavi - pojasnio je Željko Kerum kako napreduje njegov novi životni izazov
Vidi originalni članak

Nives Celzijus za svoju “Golu istinu” šest godina čeka Kiklopa, a hoće li u lov na ovu prestižnu nagradu krenuti i Kerum, još se ne zna pouzdano.

Jedno je sigurno - Željko Kerum piše knjigu.

- Puno sam toga napisao, ne znam hoću li imati vremena to objaviti. Sve držim u glavi - pojasnio je Kerum kako napreduje njegov novi životni izazov. Hoće li pisati kako je osvojio Fani; ili kada je otkrio da “j... ko Hektor; ili kako je gradio svoje carstvo koje je završilo prodajom Jokera; ili kako je biti zastupnik s dva kročenja u Sabor, još ne želi otkriti.

O čemu pišem? Rano je još o tome govoriti. Ozbiljne su to stvari

- O čemu pišem? Rano je još o tome govoriti. Ozbiljne su to stvari - kratko odgovara Kerum.

Na pitanje piše li o stvarnim događajima, svojim iskustvima ili fikciju, bivši splitski gradonačelnik nije želio decidirano odgovoriti.

- Meni se čini da sam u svojih 52 godine prošao 10 života. Mi smo struju u selu dobili 1969. godine, orali smo zemlju volovima, poslije i konjima. Moje pisanje vezano je uz svašta – vrludao je pa se vratio spremanju brudeta.

Ljeto je proveo trudeći se što manje javno eksponirati pa se s Fani i dvojicom sinova odmarao u svojem hotelu Perla u Rogoznici. Daleko od mikrofona i kamera pred kojima je često uveseljavao javnost, u luksuznom apartmanu gušta u kulinarskim izazovima i pisanju misteriozne knjige. “Ukazivao” se samo mještanima Rogoznice na plaži na kojoj se igrao sa sinovima dok bi se Fani kupala. Čistio je plažu grabljama i uređivao boćalište. Čekao je da se politička bitka za birače stiša da bi blagoslavio desetmetarski križ koji je za 800.287 kuna podigao na Marjanu. Iako šuti o svojem djelu, davno je otkrio da mu je najdraža knjiga Zagorkina “Grička vještica”.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • It's kišing 16.09.2013.

    Najgore je to što će ta knjiga bit rasprodana za čas jer će je ljudi kupovat čisto da vide kakve gluposti pišu unutra...

  • spalato60 16.09.2013.

    To Kery.Kad može ona guzata trofrtaljka Nives moš i ti.

  • ilmare 16.09.2013.

    Knjigu drži u glavi ?? Ima mjesta ,ima,ako trebaza još jednu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare