To je to što me zanima!

Kerum: Ja ću u Sabor, a Jure Šundov će biti gradonačelnik

Splitski gradonačelnik Željko Kerum smatra kako ima super ljude s kojima radi te tvrdi da će sljedeći gradonačelnik Splita biti Anđelka Visković ili Jure Šundov
Vidi originalni članak

Željko Kerum je rekao kako se neće više kandidirati nakon što mu istekne mandat splitskog gradonačelnika. Dodaje kako on ima super ljude, dogradonačelnike Anđelku Visković te Juru Šundova. Naglasio je kako takve ljude nemaju ni HDZ ni SDP. Smatra kako će netko od njih u sljedećem mandatu biti gradonačelnik Splita.

Kerumove ambicije su ulazak u parlament te namjerava Ministarstvo mora i Ministarstvo turizma prebaciti u Split, a Žnjan i Loru će prepisat na Grad. Splitski gradonačelnik je za svoju TV Dalmaciju rekao kako je osnovao HGS, a sada bi se htio maknuti jer se ne vidi u stranci.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Nisam Taj 23.02.2011.

    Ovaj clanak govori vise od bilo kojeg u zadnje vrijeme ako malo bolje procitamo receno. Tko nas pita tko ce gdje i tko bi nas mogao zastupat kad oni sami odlucuju o tome.Oni unaprijed vec znaju gdje ce za nas obicne smrtnike nedostupna mjesta.Ovo dokazuje da je drzava sramota i da je stvorena od strane velikih sila jer je Juga bila smetnja a sitne ribe iskoristile situaciju dok su posteni branili domovinu i dokopali se polozaja i novaca a nas sutnuli u stranu.Iskreno kazem da me sramota sto sam Hrvat.

  • tovarivo 22.02.2011.

    neka ide u sabor,bit će mo čobani još 4 godine......

  • user_72871 22.02.2011.

    Evo ljudi dogovoren je prosvijed i u Splitu na Rivi isti dan kao i u Zagrebu. 24. veljača · 18:00 http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1668382623562#!/event.php?eid=192534797434258 AJMO LJUDI!!! JEBOTE KOLKO NAS IMA!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare