To je to što me zanima!

Kerum o 'antikerum' koaliciji: Gladne uši neće vam to proć'!

Gradonačelnički kandidat HGS-a na Facebooku se osvrnuo na Tomislava Mamića, a posebno se 'očešao' o Ivicu Puljka za kojeg kaže da samo voli lovu, te Bojana Ivoševića kojem ne oprašta nagradu "Split je k...c"
Vidi originalni članak

Željko Kerum, kandidat HGS-a za gradonačelnika Splita, na društvenim mrežama osvrnuo se na intervju poduzetnika Tomislava Mamića koji je za Slobodnu Dalmaciju govorio o razlozima pridruživanja nezavisnoj kandidatkinji Branki Ramljak. Vlasnik trgovačkog lanca Tommy u intervjuu je kazao kako se na izborima nije angažirao zbog, odnosno protiv Keruma. Naveo je kako to nije motiv njegova angažmana već je stvar je u tome što stanje općenito nije dobro. Smatra da Split zaostaje te da u Gradu Splitu ne možete naći sugovornika, i bez obzira o čemu se radi ne možete dobiti odgovore.

Kerum pak smatra da su svi protiv njega.
- Pročitao sam intervju Tomislava Mamića u Slobodnoj Dalmaciji. Naravno, po tko zna koji put uz sve ostale sudionike izbora je ponovio 'svi smo protiv Keruma'. I šta dalje kad i ako se riješite Keruma? Imate li ideju, šta dalje, tko će vodit grad? Puljak koji pjeva ustaške pjesme, a zgraža se nad svim što je katoličko, kojemu je zamjenik Ivošević Bojan koji se ruga s gradom Splitom nazivajući grad Split je k...c i uručuje tu nagradu simbolično 15.09. na Dan srpskog jedinstva? Ali to Puljku ne smeta jer mu je bitno da dođe do novaca, žena u Saboru, a on gradonačelnik Splita i usput odradi 220 znanstvenih radova godišnje, jer voli sredstva (lovu). Inače najveći znanstvenici odrade u par godina jedan rad! - nabraja Kerum na Facebooku dodajući kako je on očito jedini problem.

- Strašno, da se to dogodi u Splitu. I šta reći? E moj narode, e moji susjedi... Jedini problem u Splitu je Kerum, riješite se Keruma i nastavite muljat kroz raznorazne udruge, studije itd. Poruka za anti-Kerum koaliciju: 'gladne uši neće vam to proć, to će vam za sedam dana potvrditi građani Splita!' - napisao je Kerum na Facebooku.

 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • zaladilo 11.05.2021.

    Keruma za župana un je nadvlada da budne gradnačelnik,tuden bi bolje došla njiova volja i pamet!

  • vepa 10.05.2021.

    Hahaha,...a kako se kod tebe Kerume zgrće lova. Dužan si i bogu i vragu,...radnike si preko lanca  trgovina Kerum privarija,...poslovne partnere  so privarija,...,..a glumiš dobročinitelja,...kod svojih seljaka. Puljak je intelektualac,...pošteno zarađuje svojim intelektualnim znanjem,...za  razliku od tebe,...koji  nikad nećeš biti ovo šta je on. Tvoja domena je lipit pršug na čelo,...a to niti jedan obrazovan čovjek ni pijan nebi napravija,...osim onih tvojih potkupljivih , koruptivnih sudaca....jer je upravo njima lova iznad svega,...pa makar se i s  tobom družili.

  • Dario123455677 10.05.2021.

    Ja tom liku nebi ostavio auto da mi opere u autopraoni, ja ne znam ko bi njega postavio za gradonačelnika bilo čega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare