To je to što me zanima!

Kerum opleo po Grabovcu: Blati mene i stranku, prodaje skvašeno vino za začinit' salatu

Nakon izjave Nikole Grabovca iz DP-a da neće surađivati sa Željkom Kerumom i HGS-om u Županijskoj skupštini Kerum se obrušio, između ostalog, i na Grabovčeve vinarske sposobnosti
Vidi originalni članak

Predsjednik Domovinskog pokreta Splitsko-dalmatinske županije Nikola Grabovac izjavio je kako neće surađivati s SDP-om i HGS-om zbog čega se još uvijek ne zna tko će imati većinu u županijskoj skupštini.

'JAVNI PARKING, PRIVATNA ZARADA' Zbog malverzacije s parkingom Puljak smijenio upravu Javne ustanove sportski objekti

- Ako govorimo o dosadašnjim političkim strukturama i opcijama koje su sudjelovale u županijskoj vlasti, moram reći da ta suradnja nije moguća ni s HGS-om Željka Keruma, zbog svega onoga što se događalo u našoj županiji u proteklim mandatima, jer je upravo HDZ s HGS-om trgovačkom koalicijom omogućio da naša županija dođe na mjesto gdje se danas nalazi, da smo među prvima po nezaposlenosti i demografski devastirani - rekao je Grabovac na konferenciji za medije.

Na Grabovčevu izjavio reagirao je Željko Kerum na svom Facebooku, a nije štedio ni Grabovca ni njegovo vino.

- Čitam na portalima izjavu nekog Grabovca iz Domovinskog pokreta , kaže da ne želi surađivati sa Kerumom i Hgs-om. Blati stranku i mene. Neznam tu osobu ali znam da dugi, dugi niz godina uzima novce od županijskih firmi na raznorazne načine. Svake godine prije Božića i Uskrsa većina županijskih firmi uzima njegovo uskvašeno vino koje mu plaćaju po cijeni vrhunskog a zapravo je za začinit salatu. Znači do sada tog uhljeba nisam spomenuo ali kad na pokvaren način mene spominje ovo mu je odgovor - napisao je Kerum na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • debelahladovina 09.06.2021.

    Tko ima goreg gradonacelnika pitanje je sad ... Zagreb ili Split!?!?

  • blatan sokak 09.06.2021.

    Kerum nekog proziva mati moja mila pa ovakvi bi u normalnoj državi. Švicarskoj ili Austriji bili u zatvoru minimalno 15 godina. Meni ti druže ostao desetke plaća neisplaćenih, porez državi i razno razne pronevjere.

  • Briselski Masonkovic 09.06.2021.

    Trebao je Kerum i Grabovca pozvati na odmor u Veneciju. Upppsss...zaboravio sam da je Kerum službeno bankrotirao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare