To je to što me zanima!

Kerum otvorio Zapadnu obalu, nada se da neće biti kočničara

Gradonačelnik Kerum je istaknuo kako je ovaj projekt star 57 godina, ali dosada nije bio napravljen te kako mu je drago da se to napravilo upravo za njegova mandata
Vidi originalni članak

Većina vijećnika Gradskog vijeća Splita otišla je sa sjednice na svečano otvaranje Zapadne obale, takozvane "Kerumove obale", koju su građani Splita financirali sa sto milijuna kuna. Gradonačelnik Kerum je istaknuo kako je ovaj projekt star 57 godina, ali dosada nije bio napravljen te kako mu je drago da se to napravilo za njegova mandata.

- Nadam se da više neće biti kočničara - kazao je Kerum. Na upit novinara kada će prva megajahta pristati uz Zapadnu obalu, nije konkretno odgovorio.

- Ja sam se već bija veza. Sidrit' se može, ali ilegalno. Nema još dozvole za struju, a kamoli za vezivanje - rekao je. 

Gradonačelnik nije baš bio najsretniji po pitanju ležećih policajaca za koje kaže da su previsoki i da će na njih zapinjati autobusi, a kamoli ne sportski auti. Kerum je građanima koji su se bunili da nemaju gdje parkirati poručio da imaju parking u hotelu Marjan, pa neka plate.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • čamil 07.06.2012.

    Dođi na rivu čekat ću te mala, čekat ću te mala kraj kerumova verala...

  • salomonis 07.06.2012.

    Zapadna obala,kak je krenulo uskoro bute imali i sinagogu,palestince i sva prateća sranja koja idu uz pojam Zapadne obale

  • NobyNic 06.06.2012.

    Kerume da te nema trebalo bi te nacrtati :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare