To je to što me zanima!

Kerum se vratio, otkrio zašto nije tri mjeseca bio na poslu

Dovršit ću hotel Marjan i prodati ga nakon godinu dana rada za 150 milijuna eura. To je najbolji projekt od Beča do Istanbula i od Bukurešta do Rima, rekao je Kerum
Vidi originalni članak

Željko Kerum vratio se na posao! Nakon nekoliko mjeseci izbivanja iz Banovine, splitski gradonačelnik ponovno puno radno vrijeme provodi u zgradi gradske uprave. U razgovoru za Radio Split otkrio je i zašto je u posljednje vrijeme samozatajan:

- Nije to bila samozatajnost, radio sam restrukturiranje svoje firme, ali bio sam upoznat sa svim događanjima u gradu. Nije točno ni da nisam dolazio, navraćao sam u Banovinu. Nije točno ni da me nije bilo tri mjeseca kako se govorilo. Ja sam kao i svi ostali iskoristio godišnji odmor kako bi sredio stvari u svojoj firmi, a napravio sam i najbitniju stvar, osigurao svojim djelatnicima da nastave raditi i da ne ostanu na cesti, rekao je Kerum te dodao kako je njegova vlast u Splitu napravila puno.

- Vrtići su se čekali 20 godina ja sam ih napravio za 20 dana. Okupio sam svoje prijatelje, skupili smo nekoliko milijuna kuna za školske knjige, davali smo i božićnice. Onda su krenule hajke, pa iz ničega puste prijave, ispitivanja, svaki projekt koji smo spomenuli bio je zakočen. Ali Zapadna obala je pri kraju, taj će projekt pokrenuti grad.

Kerum je prokomentirao i razvlašćivanje njegove zamjenice Anđelke Visković.

- Anđelka Visković vodila je četiri resora. Radila je odlično i svatko može samo poželjeti takvog suradnika. Sad je tako kako je, uskratio sam joj radne zadatke jer je sa svojim izjavama nanijela štetu i mojoj stranci i svome poslodavcu. Teško da bih ja pomislio, a kamoli izgovorio riječ da ne poštivam nekoga. Žao mi je što je to rekla, ja poštivam čak i svoje neprijatelje, rekao je Kerum te se osvrnuo i na dovršetak hotela Marjan.

- Dovršit ću hotel Marjan i prodati ga nakon godinu dana rada za 150 milijuna eura. To je najbolji projekt od Beča do Istanbula i od Bukurešta do Rima, zaključio je Kerum.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • krapinek 10.11.2012.

    ma koga više on zanima

  • diba_1 09.11.2012.

    vratija se Šime, svi sretni i zadovoljni.

  • ruzana 09.11.2012.

    kad ga covjek slusa...ma na ranu ga staviti,nigdje ni traga bahatosti ili to nisu naveli u clanku

Komentiraj...
Vidi sve komentare