To je to što me zanima!

Kerum u fotelju Lovrinca posjeo kćer svoje sestre

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na čelnu poziciju predložen je i Ilija Šundov, sin dogradonačelnika Splita Jure Šundova te kćer Ive Rošina koja je postala glasnogovornica županije
Vidi originalni članak

Na čelo Nadzornih odbora grada Splita sjela su redom djeca Kerumovih suradnika, te Kerumova nećakinja Daliborka Benčić, kćer Kerumove sestre. Daliborka je izabrana u Nadzorni odbor Lovrinca. Ivana Vrdoljak, kćer nezavisne Ljubice, koja poduprla Keruma u izborima, također je u Nadzornom odboru Lovrinca. Među podmlatkom je i Ana Marija Rošin, kćer Ive Rošina, koji je prijatelj Ive Sanadera, a sad će joj šef biti Ante Sanader, jer je Ana Marija dobila posao glasogovornice Splitsko- dalmatinske županije, prenosi Večernji list.
- Zašto bi to bio nepotizam? To su stručne osobe koje uživaju povjerenje gradonačelnika Željka Keruma - rekao je dogradonačelnik Jure Šundov čiji je sin Ilija predložen za novog člana Nadzornog odbora čistoće. U Kerumovim redovima su i Milica Cipci sa SDP-ove liste te nezavisni Nikola Grabić, koje je smjestio u Promet i agenciju Eko-kaštelanski zaljev.

DORH KERUMA NEĆE SANKCIONIRATI
Koalicija udruženja izbjeglica u Srbiji tražila je od Državnog odvjetništva da poduzmu mjere protiv Keruma zbog istupa u emisiji Nedjeljom u 2. Iz DORH-a poručuju da nema elemenata za kazneni progon. Kerum se u HRT-ovoj emisiji okomio na Srbe i na novinare. Rekao je kako ne želi Srbina za zeta u svojoj obitelji, a poručio je i kako zna da su 70 posto novinara u Hrvatskoj, Jugoslaveni, jer se on dobro razumije u prezimena. HRT se ogradio od Kerumovih izjava te napominju kako njihovi gosti ne odražavaju stav njih samih, kao javne televizije.

KERUM NA SVOJ ROĐENDAN OSNIVA STRANKU
Spiltski gradonačelnik Željko Kerum najavio je i osnivanje strake na dan svog 49. rođendana koji će proslaviti u restoranu Sky. Kerum sa strankom planira 'djelovati na nacionalnoj razini'. Dan je poseban i po tome jer je to dan osnivanja Kerumove firme prije 20 godina.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • user_40333 23.09.2009.

    pa pustite keruma vise na miruuuuuuuuuuuuuuuuuu ....hvatajte se drugih lopovaaaaaaaa

  • jedina1 23.09.2009.

    Pa da uživa toliko povjerenja u njima, vjerojatno bi ih zaposlio u svojoj firmi već davno prije. A pošto nije, onda ih je zaposlio ovdje gdje neće njemu krasti već državi. Nije ni on glup koliko se čini!

  • afganistanac 23.09.2009.

    kakav narod,takva vlast

Komentiraj...
Vidi sve komentare